POTANIN DEVLERİ YETENEK TARAMASINDAN GEÇİYOR

Karaman’da 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sportif yetenek taramaları basketbol branşında devam ediyor.

GÜNCEL 22.10.2015, 10:59 22.10.2015, 11:05 M. Ali
POTANIN DEVLERİ YETENEK TARAMASINDAN GEÇİYOR

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü basketbol antrenörü Yasemin Karabağ nezaretinde okullarda gerçekleştirilen sportif yetenek tarama testlerine öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Piri Reis ve İbrahim Bey İlköğretim Okulları’nda gerçekleştirilen yetenek taraması çalışmalarına yaklaşık 90 öğrenci katıldı. Basketbol sporu hakkında öğrencilere bilgi veren Karabağ, yaptığı ön taramalar sonucunda belirlediği 40 öğrenci ile Kazım Karabekir Spor Salonu’nda çalışmaların startını verdi. Dördüncü ve beşinci sınıfları kapsayan çalışmalar haftanın iki günü Pazartesi ve Perşembe günleri Kazım Karabekir Spor Salonu’nda devam edecek. Yaklaşık iki hafta devam edecek çalışmalar sonunda antrenör Karabağ tarafından belirlenen öğrenciler Gençlik ve Spor Kulübü adına lisanslı birer sporcu olacak ve bu yıl gerçekleştirilecek olan okul sporları müsabakalarında oynama şansı yakalayacak.

Karaman’da basketbol branşının yoğun ilgi gördüğünü belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Gençlerimize ve çocuklarımıza sağlam bir spor alt yapısı oluşturmanın gayretindeyiz. Yeter ki spor adına bizlere talep gelsin. Okul taramalarımızda antrenörlerimiz yetenekli çocuklarımızı belirleyerek Karaman’da sağlam bir spor alt yapının oluşmasını sağlayacak. Yetenek taraması okullarımızda tüm spor branşlarında devam edecektir” diye konuştu.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü