Protokol imzalandı

Karaman Vakıf Katılım Bankası Şube Müdürü Soner Altınışık ve KOBİ Pazarlama Yönetimi Müdür Yardımcısı Yusuf Küçükşen Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan'ı makamında ziyaret ettiler.

GÜNCEL 22.03.2021, 12:18 Fikriye Koka
Protokol imzalandı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ile Vakıf Katılım Bankası Şube Müdürü Soner Altınışık tarafından imzalanan işbirliği protokolü kapsamında; KTSO üyesi firmalara belirlenen özel koşullarda, finansmana erişimin kolaylaştırılması ile banka tarafından sağlanan diğer avantajlı ürün ve hizmetlerde kolaylıklar sağlanacaktır.. Ayrıca Karaman Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, nakdi ve gayri nakdi kredilerde bankanın sağlayacağı avantajlardan faydalanabilecektir.

ÜYELERİMİZ PROTOKOL İLE İHTİYAÇ DUYDUKLARI FİNANSMANA ÇOK DAHA RAHAT ULAŞABİLECEK

Başkan Alkan pandemi döneminde finansmana ulaşmanın ayakta kalmak isteyen firmalar için hayati önem taşıdığını belirterek finansal anlamda zorluk çeken esnaf ve sanatkarların avantajlı olanaklarla finansmana ulaşabilmesi ve diğer fırsatlardan yararlanabilmesi için önemli olduğunu belirtti. Başkan Alkan; “Bankalar şehrimiz için önemlidir. Finansmana erişimde sıkıntılar yaşadığımız süreçte yapılan bu işbirliği protokolünü önemli görüyoruz. Finansa erişim ile avantajlı ürün ve hizmetlerden ilimizin ve üyelerimizin daha fazla yararlanması en büyük temennimizdir. Bu kapsamda imzalanan protokolle, oda üyeleri ihtiyaç duydukları finansmana kolayca ulaşabilecek. Ayrıca, teminat mektupları, indirimli kiralık kasa, dijital kanallardan ücretsiz EFT-havale, avantajlı üye iş yeri (POS) oranları, sigorta poliçelerinde rekabetçi prim bedelleri ve dış ticaret işlemlerinde avantajlı kâr ve komisyon oranlarından faydalanabilecekler. KTSO Başkanı M. Gökhan Alkan ve Vakıf Katılım Bankası Şube Müdürü Soner Altınışık, imzalanan işbirliği protokolünün hayırlı olmasını diledi.

GAYRİ NAKDİ KREDİLER

Üyelere aşağıda belirtilen avantajlar sunulacaktır.Teminat mektubu, akreditif ve kabul aval kredisinde liste fiyatı üzerinden %0,50 indirim yapılacaktır.Yurt dışı teminat mektubu liste fiyatı üzerinden % 0,30 indirim yapılacaktır.Exim bank teminat mektubu liste fiyatı üzerinden %0,20 indirim yapılacaktır.

DİĞER BANKACILIK ÜRÜN VE HİZMETLERİ

Üyelerden gelen gayri nakdi kredi taleplerinin, belirtilen koşullar çerçevesinde Banka tarafından değerlendirilerek karşılanmasını ifade etmektedir. Üyelere aşağıda belirtilen avantajlar sunulacaktır.

Kiralık kasa; Liste fiyatlar üzerinden %20 indirim sağlanacaktır

YP Para Transferi; İnternet bankacılığı ve Şube kanalı üzerinden yapılacak YP transfer işlemleri ve gelen navlun bedelleri için ( dosya açılış + swift masrafı dahil ) liste fiyatları üzerinden indirim imkanı sunulacaktır. ( muhabir banka masrafları hariçtir. )

TL para transferi; İnternet Bankacılığı üzerinden yapılacak TL transfer işlemleri ücretsiz gerçekleştirilecektir.

Çek karnesi; Müşterinin verimliliği ölçüsünde tabela komisyon tutarlarından avantajlı indirim imkânı sunulacaktır.

POS ;Toplanan fon ( cari hesap ortalaması katılım hesap bakiyesi ve havuz paylaşım oranı vb. ) verimliliği ölçüsünde tabela oranlarda avantajlı indirim imkanı sunulacaktır.

Katılma hesabı; Üye, tutar ve vade bazlı olmak üzere avantajlı kar paylaşım oranları sunulacaktır.

Sigorta Ürünleri; Üyelere acentesi olunan sigorta şirketlerinden temin etmek üzere rekabetçi poliçe prim bedelleri sunulacaktır.

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ; üyelerin talep etmesi durumunda Vakıf Emeklilik tarafından özel çalışılmış faizsiz BES sisteminden özel emeklilik planı çalışılacaktır.

DBS ; Anadolu Akaryakıt DBS sistemi üzerinden akaryakıt alımlarında tüzel kişilere % 6,5 gerçek kişilere ise % 5 indirim imkanı sağlanacaktır.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü