Rektör Akgül'den Genç Hafıza Tebrik

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Karaman İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde gerçekleştirilen 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Hafız Yetiştirme Programı kapsamında dokuzuncu hafız İsmet Çelik için düzenlenen hafızlık bitirme törenine katıldı.

GÜNCEL 21.06.2019, 15:46 21.06.2019, 16:36 Fikriye Koka
Rektör Akgül'den Genç Hafıza Tebrik

Program öncesinde Okul Müdürü Ümit İbrahim Öztürk tarafından ağırlanan Rektör Akgül, burada yetkililerle bir süre sohbet ederek Hafız Yetiştirme Programı hakkında bilgi aldı. Ardından okulun konferans salonunda düzenlenen ödül törenine geçildi.

Programa KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Okul Müdürü Ümit İbrahim Öztürk, öğretmenler, hafızlık eğitimini başarı ile tamamlayan İsmet Çelik'in ailesi, veliler ve öğrenciler katıldı.

Program, Okul Müdürü Ümit İbrahim Öztürk'ün açılış konuşmasıyla başladı. İsmet Çelik'in bu eğitim-öğretim dönemindeki dokuzuncu hafızları olduğunu hatırlatan Öztürk, Hafız Yetiştirme Programının öneminden bahsederek yetiştirdikleri hafızları kar altından çıkan kardelenlere benzetti.

Program, öğretmeni Ramazan Doğan tarafından Hafız İsmet Çelik'e cübbe ve sarık giydirilmesiyle devam etti. Ardından genç hafız Kuran tilaveti gerçekleştirdi.

Rektörden Genç Hafıza Tebrik

Törende Hafız İsmet Çelik'e çeyrek altın takarak genç hafızı tebrik eden Rektör Akgül, "Öncelikle hafızımıza, öğretmenlerimize ve ailesine emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Genç hafızımızın hayatının ilerleyen dönemlerinde de Kuran'ı tefsir, fıkıh, hadis ilimleri ile birlikte en güzel şekilde ve daimi olarak yaşamasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Kendim de Konya İmam Hatip Lisesi mezunuyum ve böyle bir ortamda bulunmaktan gurur duyuyorum. İsmet Çelik'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Tören, pasta kesimi ve Hafız İsmet Çelik'in yaş kütüğüne ismini çakmasıyla sona erdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü