Sigortacı üyeler ile istişare toplantısı yapıldı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası 12. Meslek Grubunda yer alan Sigorta Acenteleri ile düzenlenen grup toplantısında mesleki sorunlar masaya yatırılarak detayları ile istişare edildi.

GÜNCEL 11.09.2019, 17:06 11.09.2019, 17:14 Fikriye Koka
Sigortacı üyeler ile istişare toplantısı yapıldı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve 12. Meslek Komitesi Başkanı Veli Bozkır Başkanlığın da yapılan toplantıya sigorta acentesi üyelerimiz katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan M. Gökhan Alkan; meslek komitelerinin önemine dikkat çekerek konuşmasında; “Meslek komiteleri meslek grubuna ait üyelerimizin verdiği oylarla seçilen ve o meslek grubunu temsil etmek üzere seçilmiş olan heyetlerdir. Meslek komitesine seçilmiş olan arkadaşlarımız o meslek grubunun sıkıntılarını, problemlerini, dertlerini, taleplerini meslek komitesi toplantılarında tartışmak- görüşmek ve onlara çare bulmak adına toplantılar yaparlar. Yapmış oldukları bu toplantılar neticesinde elde ettikleri verileri yönetim kuruluna aktarmak suretiyle yönetim kurulunun bu talepleri yerine getirmesi bakımından çalışma yapmasını isterler. Ama biz bu toplantıların sadece göstermelik olarak değil aynı zamanda o meslek grubunun sıkıntılarının çözüm noktasında gayret gösterilsin istiyoruz. Bu toplantılarda problemlerin tartışıldığı bir platform haline getirmek için çaba gösteriyoruz. Bunu yaparken meslek komitesine seçilmiş olan asil üyeleri ile beraber diğer meslek grubu üyelerimizinde toplantılara katılmalarını sağladık.”ifadelerine yer verdi.

Toplantıda üyelerimizin odamızdan beklentileri, yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri istişare edildi. Sigortacılık sektöründeki değişiklikler, sigorta acentelerinin yaşadığı mesleki problemler ve güncel konulardaki gelişmeler değerlendirilerek ilgili kurumlarla yazışmalar yapılmasına karar verildi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü