Teknofest 2021 Proje Hazırlama Eğitimi Verildi

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi proje eğitimlerine devam ediyor.

GÜNCEL 27.01.2021, 12:18 Fikriye Koka
Teknofest 2021 Proje Hazırlama Eğitimi Verildi

Avrupa Birliği, TÜBİTAK ve kalkınma ajanslarının desteği ile uygulanan projelere yönelik çevrimiçi bağlantı ile gerçekleştirilen proje eğitimlerine bir yenisi daha eklenerek Teknofest 2021 Proje Hazırlama Eğitimi; okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile yapıldı.

Karaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç’ın selamlama konuşmasıyla başlayan programda 2020 yılı Teknofest Finalisti Veysel Kırışan, proje hazırlık aşaması ve değerlendirmelerine yönelik bir sunum gerçekleştirdi.

11. Kalkınma Planı ve 2023 Vizyon Belgesi’nde hedeflenen eşdeğer amaçlara ulaşmak için bu tür faaliyetlerin çok önemli olduğunu vurgulayan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç, “Milli Eğitim Bakanlığımızın üst politika belgeleri doğrultusunda gelişim gösterebilmek için yenilikçi projeleri hayata geçirmek son derece önemli. Bu çalışmaya katılımınız sebebiyle sizlere teşekkür ediyorum. Karaman’a katkı sağlayacak tüm güzel çalışmalar için sizleri Müdürlüğümüze bekliyoruz. Programın hayırlara vesile olmasını diliyorum ” dedi.

Ardından Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin millî teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde geçtiğimiz yıl finalist olan Veysel Kırışan katılımcılara proje hazırlama, yürütme süreçleri ve değerlendirmelerine yönelik detaylı sunumunu gerçekleştirdi. Sunum ardından Veysel Kırışan’ın katılımcıların sorularını cevaplanmasıyla program sona erdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü