Trafik Ekipleri Affetmedi

Karaman'ın en küçük ve en yoğun mahallesi olan seki çeşme mahallesinde ters yön ihlallerine trafik ekipleri müdahale etti.

GÜNCEL 23.11.2021, 09:24 Ferhat KOÇ
Trafik Ekipleri Affetmedi

Gün boyu uygulama yapan polis ekipleri ters yönde seyreden araç sürücülerine cezai işlem uyguladı.


Seki Çeşme Mahallesi 061 sokakta Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu önünde  İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri sokak üzerinde uygulama başlattı. Tek yön olarak kullanılan yolda uygulama yapan ekipler ters yönden gelen araçları durdurarak sürücülere cezai işlem uyguladı.


Yolun dar olması sebebiyle ters yönden gelen araçların normal yönde seyreden araçların da geçişini engellediği için mağdur olduğunu belirten mahalle sakinleri ayrıca sokak üzerinde birde okulun olduğunu ve bu durumun okul çıkışlarında da büyük bir sıkıntı yarattığını ifade etti.
Gün boyunca devam eden uygulamada birçok araca ters yönde seyretmekten cezai işlem uygulanırken, bu uygulamanın sık sık yapılacağı öğrenildi.

Bu Mahalleli Otoparklardan Bıktı

Diğer taraftan Seki çeşme Mahallesinin dar sokakları araç sahipleri tarafından otopark olarak kullanılıyor. Sabah aracını parkeden vatandaşlar akşama kadar araçlarını seki çeşme mahallesinin muhtelif sokaklarında bırakarak sokakları işgal ediyorlar. Trafik ekiplerinin dar sokaklara uzun süre park edilen araçlara da önümüzdeki günlerde uygulama yapacağı ve hatalı park edilen araçların çekileceği bilgisine ulaşıldı.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü