TÜRKİYE KAMU-SEN’DEN VALİ MERAL'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye-Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ziya HOTAMIŞLI başkanlığında iş kolları başkanları ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet; ilimize atanan Sn. Valimiz Fahri MERAL’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNCEL 12.07.2017, 16:43 M. Ali
TÜRKİYE KAMU-SEN’DEN VALİ MERAL'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ziya HOTAMIŞLI; ilimizde eğitim ve diğer kamu hizmetleri sorunları hakkında valimize bilgi verdi. Kamu-Sen’in ülkemizin 15 Temmuz’u yaşadığı ihanet sürecine çok önceden uyarılar yaptığını ama dikkate alınmadığını, bundan sonra da uyarı ve önerilere devam edeceğini belirtti. Kamu-Sen ailesi olarak; her zaman ve her şartta daima devletimizden ve milletimizden yana olmaya devam edeceğiz.

Hangi ad ve kisve adı altında olursa olsun; devlet içinde yapılanmasına, yuvalanmasına hiçbir şekilde müsamaha ve müsaade edilmemelidir. Yeni 15 Temmuz’ların yaşanmamasının temel şartı budur. Her şey daima Türkiye Cumhuriyeti Devletinin denetimi, gözetimi ve hâkimiyeti altında idare ve icra edilmelidir. Devlette terfi ve atamalar ehliyet, liyakat, başarı, Türk Milletine sadakat, kurucu değerlere ve kuruluş felsefesi kıstaslarına göre yapılmalıdır.

Karaman 2010 yılında Üniversite Sınavı’nda Türkiye 1.si olmuştu. Yeniden o başarılı günlerin yaşanması için elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye hazırız. Türk Eğitim-Sen üyesi idarecilerin notları bilgisayar ortamında değiştirildi. Bu değiştirmede kimler rol almıştır; bu kişilerin Fetö ile bağı, bağlantısı var mıdır? Bunların araştırılmasını, sorumluların bulunup, adalete teslim edilmesini bekliyoruz.

Sn. Valimiz Fahri MERAL: Karaman’a atanmaktan son derece mutlu olduğunu, Karaman’ın eğitim, bilim, kültür, sanayi, tarım, hayvancılık vb. alanlarında daha ileri seviyelere yükselmesi için hep beraber çalışacağız. Karaman her alanda kalkınma ve gelişmişlik için; çok büyük imkân, avantaj ve potansiyellere sahip güzel bir ilimiz.

Türkiye Kamu-Sen iş kolları başkanları: Sn. Valimize yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını ve başarılar dilediler.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü