Validen Önemli Açıklamalar

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Gazeteciler Cemiyetine iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

GÜNCEL 20.06.2022, 15:05 Ferhat KOÇ
Validen Önemli Açıklamalar

Karaman Gazeteciler Cemiyetine iade-i ziyarette bulunan Vali Tuncay Akkoyun’u Cemiyet Başkanı Kemal Önder Demirkollu ve gazeteciler karşıladı.

Gerçekleşen ziyarette Akkoyun’a Gazeteciler Cemiyetinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler veren Demirkollu, ziyaretten dolayı teşekkür ederek kendilerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Üzerinde Çalışıyoruz

Vali Akkoyun ziyaretinde Başkan Demirkollu ve gazetecilerle Karaman’daki genel konular hakkında değerlendirmelerde bulundu. Dolmuşçuların kontak kapatma eylemi ile ilgi sorulan bir soruya da yanıt veren Vali Tuncay Akkoyun; “Bize herhangi bir başvuru olmadı. Fakat konunun tarafları ile görüşerek gereken desteği vererek krizin çözülmesi için girişimleri yapacağız.” dedi.

Karaman FK için ne gerekiyorsa yapacağız”

Vali Akkoyun, Karaman FK’nın tesis yapmak için istediği alan ile ilgili de bilgi verdi. “Konuyla ilgili olarak 1-2 gün içinde Karaman FK yöneticileri ile bir araya geleceğiz. Süreçle ilgili çalışmaları yakından takip ediyorum. Tabi ki Takımımızın en iyi şekilde Karaman’ı temsil etmesi için bizde destek olacağız. Tesis yapılmak istenen alanla ilgili bürokratik bir tıkanma söz konusu değil. Tahsis edilmiş bir alanın tahsisi iptal edilecek sonrasında tekrar tahsis mi yapılacak yoksa kiraya mı verilecek bu konularda Karaman FK yönetimi ile birlikte karar vereceğiz. Bugünden yarına alın bu alanı kullanın demek yanlış olur. Süreç devam ediyor. Hukuk çerçevesinde ne gerekiyorsa kısa sürede yapılacaktır.” dedi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü