Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırır!

GÜNCEL 17.10.2017, 17:47 18.10.2017, 11:08 Ferhat KOÇ
Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırır!
OHAL tekrar uzatıldı, Fetö ile mücadele son hız devam edecek. Fakat Karaman’da gelinen süreç oldukça düşündürücü gelişiyor. Bir çok kurumun kılcallarına kadar sızan Fetö elemanları şimdilerde en büyük AK Partili ve Recep Tayyip Erdoğan savunucusu rolündeler. Hatta o kadar vahim haldeyiz ki; Son Kale olarak nitelendirilen Sendikanın içine, yönetimine kadar sızmayı başarmışlar. İddiaları ve konuşulanları bir araya getirince vahim tablo gözler önüne çıkıyor. Liyakatsiz ve alakasız atamaların, kurum değişikliklerinin hepsinde sorun var. Müdür Amir seviyesinde olanların çok iyi araştırılması gerekiyor. Hayatında hesap makinesi eline almamış bir kişiyi alıp vergi dairesinin müdür yardımcısı yapmak ne kadar saçmaysa, sigortacı birini sporun başına getirmekte o kadar saçma ve yanlış bir davranış olacaktır.
Öyle vahim iddialar var ki yenilir yutulur cinsten değil! Herkesin malumu olan Fetöcülerle oturup kalkan hatta hain darbe girişimi sabahı sosyal medya hesabından bazı fetö işbirlikçisi kişilerle yer bildirimi yapacak kadar pişkin olan kriptolar fetöcü olduğu iddia edilen isimler kurumlarda görevlerine hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Hatta sendikanın da önemli karar mercilerinde söz sahibi olan bu isimler için dönemin siyasilerini istihbaratın uyardığı, Sandık görevlisi dahi yapılamayacağı yönünde uyarılar verilmesine rağmen müdürlük seviyesine kadar terfi olduğu iddia ediliyor. Kimse yokmuş gibi Kayserili olan bir ismin Karaman’da sendikanın önemli mercilerinde görev alması tepki çekeceğine siyasilerden iltifat görüyor. Hatta öyle bir iltifat ki; Kurum müdürü atamasında bilgisine başvurulan bu isim, çalıştığı kurumla ilgili hiçbir liyakati bulunmuyor. Kasaba pantolon diktirmekten farksız.. Kurumlarda kimin kim olduğunu herkes çok iyi biliyor fakat ahbap çavuş ilişkileri öyle kötü boyutlara ulaşmış ki; kimse sesini çıkartamıyor, çıkartmak istemiyor.
Şimdi soruyoruz bu ve bunun gibi şüpheli durumlar da olan kaç isme hangi siyasiler kefil oldu?!?
Bu kan emici vatan hainlerini kurumlarda kimler koruyor?  
Kurum atamalarında liyakat sistemi ne kadar sorgulanıyor?
Karaman’ın siyasileri ‘Sandık başına sakın koymayın’ denilen liyakatsiz isimlere kefil oluyor mu?
Kurumdan ihale alan müteahhit ile kurum amirinin birlikte geziye-tatile gitmesi normal mi? Bu geziyi sosyal medya bildirimi ile paylaşması normal mi?  
Hatırlatma; Ben Karamanlıyım, Karaman’da yaşıyorum ve mezarımda burada olacak.. Elin davulunu dövmeyi bırakın, Karamanlı olmayıp Karaman için katkı sağlayan Amiri-Müdürü destekleyin…
 VeSseLam..

 

Yorumlar (3)
MİSAFİR 6 yıl önce
BUNLAR BİLİNEN GERÇEKLER AMA HALA SİYASİLERİN KULAKLARI TIKALI ...
MİSAFİR 6 yıl önce
BENCE AK PARTİ BELEDİYELERDEN SONRA BUNLARADA BİR EL ATMALI Kİ VİCDANLAR RAHATLASIN...
MİSAFİR 6 yıl önce
ADI GEÇEN SENDİKA BAŞKANINI DAHA ÖNCEKİ ÇALIŞTIĞI KURUMDA( SGK)MEMURKEN MÜDÜR OLAN LAR İLGİLİ BAŞKANIN YAKIN ARKADAŞLARIDIR.ONLARDAN BAŞKALARI BU MAKAMLARA LAYİK DEĞİLMİ.? AK PARTİ BELEDİYELERDEN SONRA BURALARADA EL ATMALI Kİ VİCDANLAR RAHATLASIN...
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:27
Güneş 06:47
Öğle 13:00
İkindi 16:24
Akşam 19:04
Yatsı 20:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü