Yeni yılınız kutlu olsun...

Sitemize ulaşan yeni yıl mesajları...

GÜNCEL 31.12.2019, 10:24 31.12.2019, 15:10 Fikriye Koka
Yeni yılınız kutlu olsun...

SAVAŞ KALAYCI

Karaman Belediye Başkanı Savaş KALAYCI, yeni yıl dolayısı ile bir mesaj yayınlayarak başta Karamanlı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılarla dolu bir yıl diledi.

Yeni yılın yeni umutları ve yeni güzellikleri de beraberinde getirmesini temenni eden KALAYCI; “2020 yılının şehrimizde, ülkemizde ve tüm dünyada sevgi, kardeşlik, birliktelik ve hoşgörü duygularının arttığı, huzur ve güvenin tesis edildiği güzel bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.

Karaman Belediye Başkanı Savaş KALAYCI yayınladığı mesajda; “2020 yılının mutlulukların arttığı, umutların tazelendiği, duaların kabul gördüğü ve hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir yıl olmasını temenni ediyorum. Feraseti, metaneti, sabrı ve fedakârlığı ile çok sıkıntılı ve zorlu süreçleri geride bırakan milletimizin yeni yılla birlikte feraha ve huzura kavuşması en büyük temennimizdir.

Hemşehrilerimize daha önce vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirebilmek için ekip arkadaşlarımla birlikte çok yoğun mesai harcıyor, büyük gayret gösteriyoruz. Çalışmalarımızdan dolayı halkımızdan aldığımız takdir ve teşekkür bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor ve çalışma azmimizi artırıyor. İnşallah önümüzdeki dönemde şehrimizi daha yaşanabilir kılacak; insanlarımızı daha huzurlu ve daha mutlu edecek çalışmaları hep birlikte gerçekleştirecek, projelerimizi hep birlikte hayata geçireceğiz.

Bu vesile ile başta değerli hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimize sağlıklı, huzurlu, mutlu ve umut dolu bir yıl diliyor; selam, sevgi ve en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

ATİLA ZORLU

Acı ve tatlı hatıralarıyla 2019 yılını geride bırakıp, Yeni umut ve beklentilerle 2020 yılına giriyoruz.
Yeni yılın Türkiye, dünya ve insanlık için, barışın ve hoşgörünün egemen olduğu, şiddetten uzak güzel günler getirmesi dileğiyle sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu, temel insan hak ve hürriyetlerinin her yerde sağlandığı bir dünya ortak özlemimizdir. Yeni bir yıl, yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getirmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı en samimi duygularımla kutluyor, 2020 yılının ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli hemşerilerime huzur, barış, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

FEZULLAH TUNÇ

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç 2020 yılı için temenni ce düşünceleri ile alakalı bir açıklama yaptı.
Başkan Tunç yaptığı açıklamada;
“Tüm insanlığın büyük ümitler beslediği, yeni bir dönemin başlangıcı olan bu günler, geride bırakılan dönemin muhasebesi ve yeni hedeflerin belirlenmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Dünyamızın büyük bölümünde devam eden savaşlardan, terör ve şiddetten, açlıktan, yoksulluktan insanlığın kurtulması; sevgi, barış ve hoşgörünün hâkim olduğu, temel insan hak ve hürriyetlerinin her yerde sağlandığı bir dünya ortak özlemimizdir. Milletçe ülkemizin içinde bulunduğu huzur ve refah ortamının kıymetini bilerek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Ülkemiz için koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda gelecek nesillere ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan daha gelişmiş, huzurlu, müreffeh bir Türkiye bırakmak gayesiyle bu zamana kadar yaşanmış olumlu ya da olumsuz birikimlerin ışığında 2020 yılının Karamanımıza, Ulusumuza, Ülkemize, Dünyamıza ve tüm insanlığa barış kardeşlik huzur ve mutluluk getirmesini diliyor saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

ABİDİN ÇAĞLAYAN

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Çağlayan, yayımladığı mesajda, "Her yeni başlangıç gibi 2020 yılında, dünyada ve ülkemizde siyasi, sosyal ve ekonomik  her alanda iyileşmelerin artarak devam etmesini temenni ediyorum. İçimizde ve yakın çevremizde milli bekamızı tehdit eden terörist yapılanmalara karşı aldığımız tedbirler ve verdiğimiz mücadele bu yılda istikrarlı bir şekilde devam edececektir. Cumhurbaşkanımızın da işaret ettiği 2023,2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yerel de Karamanımız için, teşkilatımız ve Milletvekillerimiz ile birlikte vatandaşlarımıza   hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Aziz milletimizden aldığımız güç ile bu yıl da yarının huzurlu, güvenli, mutlu ve müreffeh Türkiye'sini meydana getirmek için hukuk devleti ilkesine bağlı kalarak, temel hak ve hürriyetleri kurumsallaştırıp, demokrasimizi güçlendirerek bütün gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutlar, 2020 yılının ülkemizde ve dünyada hayırlara vesile olmasını temenni ederim" dedi.

BAŞKANLAR'DAN YENİ YIL MESAJI

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet ÇELİK ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Gökhan ALKAN yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. Başkanlar yayınladıkları mesajda;

"Acısıyla, tatlısıyla 2019'u geride bırakıp, 2020'nin sayfalarını açmaya başlıyoruz. Şuna inanıyoruz ki, "güçlü" ve "mutlu" olmaya giden yol; ekonomi başta olmak üzere hayatın her alanında birlik ve beraberlikten, birbirimizi anlamaktan ve sevmekten geçiyor. Aynı zamanda ülkemizin geleceğine; iyiye, doğruya, güzele dair hayallerimiz, ümitlerimiz her türlü karanlığı yok edecek kadar büyük ve güçlüdür. Bu inançla, aydınlıklara yürüdüğümüz sürece yolumuz daima açık olacaktır.

Bir yılı daha geride bırakırken Yeni yıl için, tüm insanlık adına huzurun ve refahın hakim olması, bölgemizde ve coğrafyamızda yaşanan savaşların neden olduğu acı ve gözyaşların sona ermesi, yerini barış, huzur ve kardeşlik ortamına bırakması en büyük temennimizdir.

Biz iş dünyası olarak ülkemizin yarınlarından umutluyuz. 2020 yılının birbirimizi daha fazla anlayabildiğimiz, daha çok sevebildiğimiz, hoşgörüyle ve başarılarla dolu olmasını arzu ediyor, Karaman iş dünyası adına herkese sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyoruz

Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının başta Karaman olmak üzere tüm Türkiye'ye refah, huzur, esenlik ve bereket getirmesini diliyoruz” ifadelerine yer verdiler.

RECEP KONUK

“2019 ve ondan da önceki yılların muhasebesini çok iyi yapacağız ki, taze başlangıç yapacağımız 2020 ve sonraki yıllar, ülkemiz ve kurumlarımız için ileriye doğru çok daha iyi yaşansın, millet ve fert olarak kazanımlarımız çok daha artsın” diyerek yeni yıl mesajında 2019’un değerlendirmesini yapıp 2020 ve sonraki yıllar için beklentilerini anlatan Başkan Recep Konuk, “pancar üreticileri olarak bugün dünden daha çok üretiyoruz, yarınlarda ise misli ile fazlasını üreteceğiz. Daha fazla üreteceğiz, daha büyük işler başaracağız ki, 82 milyonun kökten bağlı olduğu bu topraklar mamur olacak, bereket ve huzur iklimi bu topraklara egemen olacak ve herkes bu bereketten pay alacak, 82 milyonun işi büyüyecek, aşı artacak, bugünü ve yarını dün ve önceki günden, önümüzdeki yılı ve yılları geçmiş yıl ve yıllardan daha iyi, daha müreffeh olacak” dedi.

BİTEN HER YIL, YENİ BAŞLANGIÇLAR YAPMA FIRSATI TANIR

Yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında hayatın ileriye doğru yaşandığını ancak yaşanacak hayatın şeklini bugün ve dün yaptıklarımızın belirlediğini ifade eden 25. ve 26. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, “bu anlamda da her biten yıl bize geleceği daha iyi şekillendirmek için yıl ya da yılları kapsayan bir muhasebe ve iyi yaptıklarımızı, kazanımlarımızı geleceğe taşımak, yanlışlarımızı düzeltmek, kayıplarımızı telafi etmek için yapabileceklerimizi değerlendirmek ve yeni bir takvim yılıyla bu muhasebeden çıkardığımız derslerle yeni başlangıçlar yapmak fırsatı tanır. Bu tek tek her fert için geçerli olduğu gibi, kurumlar ve toplumlar için de geçerlidir. 2019 takvim yılını kapatıp, 2020’ye adım attığımız bu günde bu fırsat bir kez daha önümüzde. 2019 ve ondan da önceki yılların muhasebesini çok iyi yapacağız ki, taze başlangıç yapacağımız 2020 ve sonraki yıllar ülkemiz ve kurumlarımız için ileriye doğru çok daha iyi yaşansın, millet ve fert olarak kazanımlarımız çok daha artsın” diye konuştu.

2020 İLE BİRLİKTE NEKAHET DÖNEMİNDEN ÇIKIP ARTIK YÜRÜMEYE, KOŞMAYA BAŞLAYABİLİRİZ

2019’un ülkemiz için zor bir yıl olduğunu, zorlukları elbirliği ile göğüslediğimiz, göğüslemeye çalıştığımız bir yıl olduğunu anlatan Başkan Konuk, “bir seçim yaptık, yılları kapsayan seçimsiz ve uzun bir döneme adım attık. Yani 2020 ve sonrası için işe, aşa, ekonomiye, kalkınmaya odaklanabileceğimiz bir kesintisiz dönem başladı. 2016’daki menfur darbe girişimi ile başlayan ve ülkemizi istikrarsızlaştırmayı hedefleyen örtülü ve açık finansal operasyonlarla başlayan kur ve faiz dalgalanması 2019’da duruldu, ekonomimiz yeni bir onarım ve tahkimat sürecine girdi. 2020 ile birlikte nekahet döneminden çıkıp artık yürümeye, koşmaya başlayabiliriz. 2019 sınırlarımızın hemen dibindeki kaosun, çatışmaların ülkemiz için oluşturduğu güvenlik risklerini bertaraf etmek için sağlam ve kalıcı adımlar attığımız bir yıl oldu. 2020 ve sonrası sınırlarımızın dışında da huzurun tesisi için var gücümüzle çalışacağımız ve ülkemizin merkezinde olduğu bir refah kuşağının tesisi için adımlar atacağımız bir yıl ve

yıllar olmalı ve olacak ki, artık bizim coğrafyamız ölümü, kanı, kavgayı değil, işi aşı, zenginliği, ticareti konuşabilsin. 2019 ve öncesinden bir ders daha çıkardık, zorlukları aşmak için olmazsa olmazımız birliktir. Birliğimizi 2020 ve sonraki yıllar için de muhafaza iradesi millet olarak hepimizin hem vazifesi hem de kırmızı çizgisidir” dedi.

BİRLİĞİMİZ, EN BÜYÜK DAYANAĞIMIZDIR

2019’un, ülkemiz için nasıl geçmişse kurumlarımız ve milletimiz için de aynı şekilde geçtiğini belirten Başkan Recep Konuk, “kökü aynı toprakta olanların kuraklığı da afeti de rahmeti de bereketi de ortaktır. Kökü aynı toprakta olanlar için bir yıl bu ülkede nasıl geçtiyse her kurum, her şirket ve 82 milyon için aynı geçer. Biri yeşerip biri solmaz. Ya hep birlikte solar ya hep birlikte yeşerip meyve döker. Biri solup arada yeşerenler varsa ya kökü dışardadır ya da bir başkasının kökünü kurutmuştur. O nedenle daha çok huzuru, daha çok zenginliği, daha çok işi, daha fazla gücü sadece kendimiz için, kendi kurumlarımız için, kendi şirketlerimiz için istememiz yetmez. 82 milyonun tamamı, bütün kurumlar ve iş dünyası için de her yıl bir önceki yılın üstüne koyarak ilerlemeli, her yıl bir önceki yılki yanlışlarımızdan, hatalarımızdan arınmalıyız ki, hepimizi mutlu, huzurlu ve müreffeh edecek iklim oluşsun, sürgit devam etsin ve her birey, kurum, şirket bu iklimden kendi payını alabilsin. 2019 yılında iktisadi sahada yaşadığımız, yaşamak zorunda kaldığımız zorluklara, göğüslediğimiz ve yine gelmesi muhtemel örtülü ve açık birliğimize ve ülkemize yönelik saldırılara rağmen gelecekten ve gelecek yıldan daha umutlu olmak için pek çok sebebimiz vardır. Bunlardan birincisi ve en önde geleni yaşadığımız zorlukları birliğimizi muhafaza ederek ve birbirimize güvenerek aşma konusunda gösterdiğimiz beceri ve iradedir. Bu, yeni yılı karşılarken geleceğe dair umut ve beklentilerimizi yükselten en büyük dayanağımızdır” ifadelerini kullandı.

SARSINTILARIN YIKIMLA SONUÇLANMAMASI İÇİN DAHA ÇOK ÜRETMELİYİZ

Başkan Konuk, mesajını şu cümlelerle tamamladı: “Evet, dün dünde kaldı. Şimdi dünün muhasebesini yaparak yarına sahip çıkma ve yarınları inşa etme zamanıdır. Biz üreticiler olarak kendi payımıza muhasebemizi yaptık. Bu topraklarda sarsıntıların yıkımla sonuçlanmaması, yaşanan acıların süratle telafisi için, kimseye muhtaç olmadan kendi yaramızı kendimizin sarabileceği kadar güçlü, kudretli ve kuvvetli olmalıyız. O güce ve o kudrete sahip olabilmek için de hem bu topraklarda daha çok üretmeliyiz hem de bu topraklarda üretileni kıymetlendirmeyi başarmalıyız. Pancar üreticileri olarak dün yaptığımız buydu, yani daha çok üretmek. Bugün dünden daha çok üretiyoruz, yarınlarda ise misli ile fazlasını üreteceğiz. Daha fazla üreteceğiz, daha büyük işler başaracağız ki, 82 milyonun kökten bağlı olduğu bu topraklar mamur olacak, bereket ve huzur iklimi bu topraklara egemen olacak ve herkes bu bereketten pay alacak, 82 milyonun işi büyüyecek, aşı artacak, bugünü ve yarını dün ve önceki günden, önümüzdeki yılı ve yılları geçmiş yıl ve yıllardan daha iyi, daha müreffeh olacak. 2020’den itibaren her yılın bizim ülkemizin, bizim milletimizin ve Türk çiftçisinin tarihinde zorluklardan ari, kazanılmış yıllar olarak yazılmasını, 2020’den başlayarak gelecek tüm yılların zenginliğimize zenginlik, gücümüze güç ve kudretimize kudret kattığımız yıllar olmasını diliyor, dün olduğu gibi yarınlarda da daha güçlü, daha kudretli, daha müreffeh bir Türkiye yolunda üzerimize düşeni eksiksiz ve tam yapmaya devam edeceğimizi beyan ederek, başarı, sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket dolu bir yıl dileği tüm hemşehrilerimin ve milletimizin yeni yılını kutluyorum.” dedi.

REKTÖR MEHMET AKGÜL

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Akgül mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milletimizin bize bir emaneti olan üniversitemizi daha iyi yerlere getirmek ve sorumluluklarımızın bilinciyle yükseköğretim alanında daha fazla hizmet üretmek adına mensuplarımızla birlikte çokça çalıştığımız bir yılı daha geride bıraktık.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olarak bu yıl da akademik ve idari personelimizle birlikte öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek, üniversitemizin bilimsel, akademik ve kurumsal altyapısını daha ileri noktaya taşımak ve görevlerimizin gereğini layıkıyla yerine getirmek için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik; 2020 yılına yeni projeler, yeni hedefler ve ideallerle adım attık. Dileriz ki yeni yıl, bir önceki yıldan çok daha başarılı, verimli, faydalı ve belleklerde kalıcı güzellikte geçer.

Yeni yılın, başta üniversitemiz ve şehrimiz olmak üzere ülkemiz ve tüm dünya için mutlu başlangıçlara, güzel gelişmelere, barışa ve herkesin hayrına olacak eylemlere, kıymetli sözlere ve üstün düşüncelere kapı aralamasını diliyor; Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi mensuplarının, Karamanlı hemşerilerimin ve tüm yükseköğretim camiasının yeni yılını kutluyorum."

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü