Yılmaz Tekrar Baro Başkanı

Başkan Oktay Yılmaz ile Halit Armutlu’nun yarıştığı Karaman Barosu 16’ıncı Olağan Genel Kurul toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirdi.

GÜNCEL 08.10.2018, 08:29 08.10.2018, 12:33 Ferhat KOÇ
Yılmaz Tekrar Baro Başkanı

Karaman Barosunun 16. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Avukat Oktay Yılmaz seçimleri kazanarak yeniden başkanlığa seçildi.

Yunus Emre Konferans salonunda gerçekleşen genel kurulun divan başkanlığını Ömer Karayumak, divan başkan yardımcılığını Mehmet Özyürek, divan üyeliğini ise Pelin Tekin ile Emel Kaya yaptı.

OKTAY YILMAZ: % 59,13
HALİT ARMUTLU: % 40,87

Genel kurulun ardından Karaman Barosu Başkanlığı için mevcut başkan Avukat Oktay Yılmaz ile Avukat Halit Armutlu’nun listesi yarıştı. Yapılan seçim sonunda Oktay Yılmaz 68, Halit Armutlu ise 47 oy aldı. Yapılan seçimde Oktay Yılmaz üçüncü kez baro başkanı oldu.

Genel Kurul ve Başkanlık Seçimi hakkında açıklama yapan seçimin galibi Karaman Baro Başkanı Oktay Yılmaz, “Bize oy veren vermeyen, destek olan olmayan herkese gönlümüzün kapısını açarak, değişik siyasi görüş ve düşüncede olan yönetim kurulu üyesi olan arkadaşlarımla sadece Baromuzun menfaati için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık, şimdi de öyle olacak. Adliyemizdeki fiziki şartların yetersizliği nedeniyle, avukatların rahatlıkla oturup mesleki problemleri tartışabileceği çağdaş ve modern oturma salonlarının olmasını ne kadar istediğimizi biliyorsunuz. Ancak yeni adliyemizin yüklenici sorunları yüzünden yapımının gecikmesi ve bir türlü teslim edilememesi yüzünden bu düşüncelerimizi gerçekleştiremedik. Genel Kurulumuzun vereceği yetki ve sorumlulukla Bütün meslektaşlarımızın aktif bir şekilde yönetime katıldığı, Baromuz bünyesinde kurulan komisyonlarda aktif görev almak isteyen meslektaşlarımızla hep birlikte çalışacağız. İlçelerimizdeki Baro temsilciliklerinin de yeniden organize edilerek sorunları ortadan kaldırmak için var gücüyle çalışan aktif bir Baro olacağız. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla ahenkli bir çalışma, adli, idari ve siyasi mercilerle ve yerel yönetimlerle yapılacak işbirliği ile meslektaşlarımızın ve Baromuzun sorunlarını en kısa zamanda ve en doğru şekilde çözmek temel prensibimiz olacak” dedi.

BARO YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

1-AV. MURAT ÖZTÜRK

2-AV. FATİH AKPINAR

3-AV. AYŞE ÖZYURT

4-AV. MUSTAFA ÇINAR

5-AV. MELİHA ÇAĞLIYAN KAMER

6-AV. ÖMER KARAYUMAK

7-AV. MEHMET AYÇİÇEK

8-AV. BERAT KUŞ

BARO YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

1-AV. ELİFE DİLARA GÜNGÖR

2-AV. ÖZLEM BİLGİN

3-AV. ORHAN SARIBAŞ;

4-AV. CEMİLE ESER

5-AV. AHMET KOÇAK

6-AV. SÜLEYMAN COP

BARO DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELERİ

1-AV. HATİCE ZENGİN

2-AV. ÖZGÜR SOYALAN

3-AV. HALİL GENCER

BARO DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELERİ

1-AV. MUSTAFA ÇİL

2-AV. GONCA EĞİLMEZ

3-AV. MECİT ALTUN

BARO DENETLEME KURULU ASİL ÜYELERİ

1- AV. SEMİH ÜNAL

2- AV. ÇİĞDEM KÜÇÜKYAVUZ AKALTUN

3- AV. İLKNUR DOĞAN ÜNAL

BAROLAR BİRLİĞİ DELEGELERİ ASİL ÜYELERİ

1- AV. AYŞE ÖZYURT

2- AV. MEHMET AYÇİÇEK

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü