Kemal Kaynaş Stadyumunda saat 15:00de başlayan müsabakaya Ereğliden yaklaşık 80 kişilik taraftar grubuda geldi. Futbol için zemin ve hava oldukça elverişliydi. Temsilcimiz yaklaşık 40 gündür maç oynamamasına rağmen oyuna iyi başladı. İlk dakikalarda Cihan ve Kaptan Ömer iki pozisyona girdi fakat top ağlarla buluşmadı. Maçın 10. dakikasında sol kanattan topu taşıyan Kaptan Ömer'in pasın alan Kerim cezasahası içinde bulunan Hasan'a çok güzel bir orta yaptı. Süzülerek gelen topa uçarak kafa vuran Hasan 10. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Maçın ilk yarısında baskılı futbolunu sürdüren Temsilcimiz, Murat'ın ve Cihan'ın ayağından iki net gol pozisyonunu değerlendiremedi. Maçın ilk yarısı 1 - 0 Karaman Belediyesporun üstünlüğüyle bitti. 
Maçın ikinci yarısında Temsilcimiz skoru koruma yönünde oyunu soğutarak oynamayı tercih etti. Ereğli Belediyespor'un cılız atakları cezasahamıza bile ulaşamadan bitti. Maçın 70. dakikaları oynanırken Murat'ın pasında Hasan cezasahasında topla buluştu. Rakip defans oyuncusunun müdahelesi ile yerde kalan Hasan, penaltı beklerken hakemi aldatmaya yönelik hareket olarak değerlendirilerek sarı kart gördü. Bu dakikadan sonra Ereğliden gelen taraftarlar koro halinde Karaman'a ve Hakeme 5-6 dakika ağır küfürler ettiler. 
Kalan süre içerisinde başka gol olmayınca maç Karaman Belediyesporun 1-0 lık galibiyetiyle sona erdi. Ligin 3. haftası geride kalırken, Nasuh Aköz'ün öğrencileri Namağlup ve gol yemeden maç eksiğiyle grupta 6 puanla 2. sırada yer aldı.
Haftaya Aksaray deplasmanına gidecek olan Karaman Belediyespor'da hedef Lider Aksaraysporu evinde yenerek liderlik koltuğuna oturmak.