Develi’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesinin zaferle taçlanmasının 99. yıldönümü yurdumuzun her yerinde olduğu gibi Develi’de de kutlandı.

KAYSERİ 30.08.2021, 11:49
Develi’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Cumhuriyet meydanında düzenlenen program; Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajının okunması, Develi Kaymakamlığı ve Develi Belediyesinin Atatürk büstüne çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla devam etti. Asb. Çvş. Muhammed Ayverdi günün anlam ve önemini belirten konuşmasının arından Ayhan Yıldırım Anadolu Lisesi öğrencilerinden Hatice Güler ’Ordunun Duası’ adlı şiiri okudu. Ağustos Ayı’nın Türk’ün zafer ayı olduğunu belirten Develi İlçe Kaymakamı Murat Duru konuşmasında; "Tarihi zaferlere dolu olan aziz milletimizin en önemli bayramlarından olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” açıklamasında bulundu.

30 Ağustos’un vatan topraklarının kurtuluşunu ve bağımsızlığı müjdelediğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise “Bize bu zaferi armağan eden kahraman şehit ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum” açıklamalarında bulundu. Program daha sonra Develi İlçe Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile sona erdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü