Kayserigaz, ’Daha Yeşil Bir Kayseri’ için abonelerine fidan hediye etti

Kayserigaz, şehirdeki orman yangınından etkilenen alanların ağaçlandırılması ve ormanlık alanların artması amacıyla fidan kampanyası düzenledi.

KAYSERİ 10.09.2021, 10:38
Kayserigaz, ’Daha Yeşil Bir Kayseri’ için abonelerine fidan hediye etti

Kayserigaz, çevresel duyarlılığı artırmak ve sürdürülebilir bir dünya için toplumsal farkındalığa katkı sağlamak hedefiyle yaptığı çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Aladağlar Milli Parkı’nda çıkan ve yaklaşık 90 hektar alanı etkileyen orman yangınının ardından harekete geçen Kayserigaz, “Daha yeşil bir Kayseri için fidanlarımızı birlikte yeşertelim” diyerek fidan kampanyası düzenledi. Yanan alanların tekrar ağaçlandırılması ve şehirdeki ormanlık alanların artması hedefiyle Yahyalı ile yakın ilçeleri olan Develi ve Yeşilhisar’da ve Kayseri genel merkez ofisinde abonelerine karaçam fidanı hediye etti.

Abonelik işlemleri için Kayserigaz Genel Müdürlük binasını, Develi ofisini, Yahyalı ve Yeşilhisar bayilerini ziyaret eden abonelere birer adet fidan hediye edilmesinin yanı sıra, acil 187 ekipleri, doğal gaz açma ekipleri ve iç tesisat ekipleri de gittikleri hanelerde fidan dağıttı. 7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen kampanya kapsamında bine yakın fidan hediye edildi. Fidanları teslim alan aboneler, doğal varlıklarıyla zengin Kayseri’yi korumak üzere böyle anlamlı bir kampanyaya katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü