Kocasinan’da masa tenisinde rekor üstüne rekor

Masa tenisinde rekor üstüne rekor kıran Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi B Takımı, düzenlenen ‘2020-2021 Suzan Özbek Sezonu’ 1. Liginde yine şampiyon oldu.

KAYSERİ 21.06.2021, 13:15
Kocasinan’da masa tenisinde rekor üstüne rekor

‘2020-2021 Suzan Özbek Sezonu’ Türkiye 1.Ligi 3.etap karşılaşmaları Ankara Keçiören Taha Akgül Spor Salonu’nda oynandı. Masa Tenisi Süper Ligi’nin yanı sıra 1. Lig’de de mücadele eden Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, oynadığı 14 maçın 13’ünü de kazanarak, liderlik koltuğunu korudu. Burçin Mermer, Altınay Hatun Bulut, Neşe Tekin ve Birsen Yerli’ den oluşan Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Bayan Masa Tenisi B Takımı, tüm karşılaşmaları farklı skorlarla kazandı. Lige fırtına gibi başlayan ve rakipleri karşısında üstün bir oyun sergileyen Kocasinan Spor Kulübü Bayan Masa Tenisi Takımı, son oynadığı 7 maçın tamamında galip gelerek şampiyon oldu. Ancak Kocasinan Belediyesi’nin Süper Lig’de de takımı olduğu için başka bir takım bir üst lige çıkma hakkını kazandı.

“Kocasinan’ımızın adını daha nice şampiyonluklarla dünyaya duyuracağız” diye sözlerine başlayan Başkan Çolakbayrakdar, başarıların devam etmesi için tüm sporculara her zaman desteklerini artırarak sürdüreceklerini ifade ederek, “Elde ettiği başarılar sayesinde tarihe altın harflerle geçen Masa Tenisi Takımlarımız, her defasında bizim gururumuz oluyor ve bizleri her defasında sporcularımız onurlandırıyor. Bu gururu yaşattıkları için Kayseri adına teşekkür ediyorum. Masa tenisi takımımız sürekli aldığı ödüller ve derecelerle Kayseri’nin yüzünü güldürüyor. Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takımımız, hem Süper Lig ve 1.Lig de mücadele ediyor ve başarılara imza atıyor. Bundan dolayı hem sporcularımızı hem de onlarla birlikte bu işe emek veren antrenör Kemal Balım ve Halil Adak’ı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü