Öğrenciler sınava Talas’ın kütüphanelerinde hazırlanıyor

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından ilçeye kazandırılan kütüphaneler, öğrencilerin vazgeçilmez adreslerinden olmaya devam ediyor.

KAYSERİ 17.06.2021, 16:20
Öğrenciler sınava Talas’ın kütüphanelerinde hazırlanıyor

Talas Belediyesi’ne ait 7/24 Kütüphane ve Altıntepe Semt Kütüphanesi öğrencilerin sınava hazırlık döneminde en büyük yardımcısı konumunda. Yoğun bir şekilde kullanılan kütüphaneler, sınava hazırlanan öğrenciler tarafından da tam not aldı. Kütüphanede ders çalışan öğrenciler kendilerine çok yararlı bir ortam sağlandığını dile getirdi. Hizmetten duydukları memnuniyeti ifade eden öğrenciler Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti. Sınav sürecinde kütüphanelerin kendileri için çok iyi bir adres olduğunu söyleyen bir öğrenci ferah bir mekana sahip olan Altıntepe Semt Kütüphanesi’nin mahallelerinde hizmete açılmasından mutlu olduğunu ifade etti.

Sınava hazırlık sürecinin kütüphanede yürüten bir diğer öğrenci de her türlü imkanın sunulduğu kütüphaneleri kendilerine kazandıran Talas Belediyesi’ne teşekkür etti. Bir dönem boyunca 7/24 Kütüphane’de sınavlarına çalıştığını ifade eden bir öğrenci de kütüphane çalışanlarının kendilerine son derece ilgili davrandıklarına dikkat çekti. Talas’ta böyle bir kütüphane hizmetinin çok gerekli ve yerinde olduğunu ifade eden bir öğrenci de Başkan Yalçın’a teşekkür etti.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü