Sanayicilere Melikgazi’den büyük destek

Melikgazi Belediyesi, Mimarsinan OSB yolunda 20 metre genişliğinde toplam 4 kilometre uzunluğunda olan bağlantı yolunu açarak, asfalt çalışmaları için hazırlıklara başladı.

KAYSERİ 22.06.2021, 16:30
Sanayicilere Melikgazi’den büyük destek

Başkan Dr. Palancıoğlu, bu yeni bağlantı yolu ile kamyon ve tırların Mimarsinan Mahallesi yerleşim alanına girmeden direk Malatya yoluna çıkışın sağlanacağını söyledi.

Teknik ekiple beraber yolda inceleme yaparak yetkililerden bilgi alan Başkan Dr. Palancıoğlu, “Mimarsinan Organize Sanayi Bölgemizdeyiz. Burayı rahatlatacak 2 kilometrelik yan yolumuzu yapıyoruz. Gidiş geliş yönü ile beraber toplamda 4 kilometre olan bağlantı yolumuzda hızla çalışmalarımız devam ediyor. Burası kayalık sert bir zemin. Yaklaşık 6 aydır burada zemin kırma çalışması yapıyoruz. Son aşamaya geldik. Yakında asfalt çalışmasına başlayacağız. Sağlı sollu bir ağaçlandırmada yapacağız. Yolun bitmesiyle tırlar kamyonlar buradan geçerek bölge trafiğine bir rahatlık sağlayacak. Büyük maliyetli bir işti. Tamamlanması ile birlikte hizmete açacağız. Sanayicilerimiz bizim baş tacımız, binlerce kişinin istihdam edildiği yer. Bizde sanayicilerimize destek olmak için elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Yol hizmetini onlar için kısa zamanda başlatacağız” dedi.

Mimarsinan OSB Başkanı Mehmet Karabulut ise, “Belediye ve sanayi işbirliğine en güzel örnek Melikgazi Belediyemiz ve Mimarsinan OSB arasında yaşanıyor. Yolumuz kısa bir süre içinde yoğun çalışmalar neticesinde açıldı. Burası Malatya yoluna bağlantı sağlayacak. Sanayicilerimiz adına ve yönetim kurulumuz adına bu güzel hizmetler için teşekkür ederim. Emeği geçenlerin eline sağlık” diye konuştu.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü