Beyşehir’de başarılı öğrencilere ödül

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Liselere Geçiş Sınavında (LGS) başarı göstererek Fen Liselerini kazanan ortaokul öğrencileri okul aile birliği tarafından altınla, sınavla öğrenci alan okullara yerleşen öğrenciler ise para ödülü ile ödüllendirildi.

KONYA 17.08.2020, 16:10
Beyşehir’de başarılı öğrencilere ödül

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen ödül töreninde kürsüye gelen Okul Aile Birliği Başkanı Hakan Taner Duymuş, okul aile birliği olarak başarıyı öğrencileri ödüllendirerek desteklediğini belirterek, "Okulumuz LGS başarısını artırarak yoluna devam ediyor. Allah’a şükürler olsun bu yıl da öğrencilerimizin başarısı bizleri memnun etmiştir. Amacımız, iyide, güzelde, hayırda, başarıda ilçe, il, ülke olarak hep beraber daha da ileriye gitmek. Mezun ettiğimiz öğrenci sayısına oranla sınavla öğrenci alan okullara yerleştirmede bu seneki başarımız bizleri çok mutlu etti. Mezun olan 50 öğrencimiz Fen liselerine, 5’i ise sınavla öğrenci alan okullara yerleşmiştir. Bu başarıyı gösteren öğrencilerimizi, ailelerini, okul idarecilerimizi, öğretmenlerini ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz" dedi.

Törende, Fen liselerini kazanan ortaokul öğrencileri altın, sınavla öğrenci alan okullara yerleşen öğrencilere para ödülü verildi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü