Alanya Sokağı renkleniyor

Yenişehir Belediyesince Alanya Sokağı ve çevresindeki 11 sokakta yapılan yenileme çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

MERSİN 04.12.2020, 16:42
Alanya Sokağı renkleniyor

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yeşillendirme çalışmalarının devam ettiği ve estetik kent mobilyalarının yerleştirildiği Alanya Sokağı, yeni görünümüne kavuştu. Kuzey- güney yönünde trafiğe kapatılan sokak, yeni yüzüyle misafirlerine ve sokak sanatçılarına ev sahipliği yapmaya başladı.

Mersin’in en yoğun alışveriş ve sosyal yaşam alanlarından biri olan Güvenevler Mahallesi’ndeki Alanya Sokağı olarak bilinen 1902 numaralı sokak, baştan aşağı yenileniyor. Yenişehir Belediyesinin anket çalışmaları ve bölge sakinlerine danışarak yürüttüğü proje kapsamında 12 sokaktaki enerji kabloları yer altına indirildi ve yağmur suyu hatları genişletilerek, içme suyu boruları yenilendi. Alt yapı çalışmalarının ardından tüm sokaklarda yol ve kaldırım yapımı tamamlandı. Yeni bir görünüme kavuşan Alanya Sokağına ise begonit taşlar döşendi ve sokak kuzey-güney yönünde trafiğe kapandı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de sık sık bölgeyi ziyaret ederek, esnafların ve vatandaşların görüş ve önerilerini aldı. Bölge sakinleri, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü