3 Müdür Daha Atıldı..

Karaman'daki bisküvi fabrikasında yaşanan olaylar üzerine 3 müdürün iş akdine son verildi. Kovulan müdürler hakkında ise hukuki süreç başlatıldığı öğrenildi.

News 29.07.2021, 17:31 30.07.2021, 14:55 Ferhat KOÇ
3 Müdür Daha Atıldı..

Karaman'ın ünlü markalarından bir bisküvi fabrikasında; zimmete para geçirme, düşük fatura gösterme ve kayıt dışı tahsilat iddiaları ile çalkantılı günler geçiriyor.

Kamuoyuna yansıyan iddialara karşın fabrika yönetiminden şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmazken, biri genel direktör olmak üzere toplamda üç müdürün iş akdinin fesh edildiği öğrenildi.

İddiaya göre, iş akdi fesh edilen N. K., H. K. ve R. E. hakkında fabrika yönetimi zimmete para geçirme, düşük fatura gösterip gayri resmi tahsilat iddiası ile şikayetçi oldu.

Gündemi sarsan olayda bahsi geçen müdürler hakkında hukuki süreç başlatıldı. 

Yorumlar (13)
O.S. 3 yıl önce
Dürüst insanları çıkartıp yerine iti çakalı toplarsan böyle olur.
E.B.Ö.H. 3 yıl önce
İlk dolandırıldığınız sıra o zor zamanlarınızda tüm gayretimiz ile yanınızda olduk. Yeri geldi gece mesai yaptık yeri geldi izin kullanmadık. Neden? ortadaki pislik temizlensin işler aksamasın diye. Peki ne oldu? Biz sadakat ile çalışırken işler düzene girdikten sonra sebebsiz çıkarıldık. Sebep olan kişiler, şimdi sizi sırtınızdan vuran kişilermiş. İlk olaylardan ders almadınız. Umarım bu seferki olaylardan ders alırsınız. Yoksa bu markaya yazık edersiniz.
Karamanın Koyunu 3 yıl önce
Yıllarca ihracatta ürünlerinizi satmaya çalıştık çabaladık. Sudan sebeplerle düzgün arkadaşlarımızın hepsini işten çıkarttınız veya ayrılmak zorunda bıraktınız. 2 kelimeyi bir araya getiremeyen sekreter bile olamayacakları direktör yaptınız. Bizi, emek verenleri doğru konuşan ihracatta çalışanları değil İstanbul Ankara dışına çıkmayan 5 para etmez danışmanları , etrafınızdaki yalakaları dinlediniz, inandınız. Rahmetli kurucunuzun kemikleri sızlıyor şu anda. Başınıza gelen herşeyi hak ettiniz.
Şe....rin yaptıkları burada yazmaktadır 3 yıl önce
Benim anlamadığım alakasız bu kişiler esas suçlular nerde R.K MUDUR NERDE FALLIK AVUKAT F.H. nerde o esas şüpheliler bunlar düşük fatura İstanbul Antep üzeri arabayla ihracat parasi taşıma vergiden kaçma dovizcilerle para aktarıp devleti soyan şerefsizler nerde Suriye de deaşla şirket kurup para aklama yapanlar nerde deasa finans sağlayan lar nerde 2 yılda evler arabalar alanlar nerde lütfen araştırılsın
P. S. 3 yıl önce
Sığır çobanı olamayacak insanları direktör koordinatör yapmanın sonucu.
Mazlumun Ahı 3 yıl önce
Çıkıyor aheste aheste..
Hasan 3 yıl önce
Okadar mazlum insanın hakkına girdilerki kimsenin ahı kimsede kalmaz
İtinayla cin çıkarılır 3 yıl önce
Daha bunlar iyi günleriniz. Sebepsiz çıkardığınız onca kalifiye elemanı mumla ararsınız.
Koyunların İntikamı 3 yıl önce
Anne - Oğul Koca fabrikanın iliğini kemiğini sömürdüler karamanın en önemli fabrikasını babalarının çiftliğine çevirdiler necati bey çok yazık ettin kendine de işçilerine de 3 tane çapsızı çok gözünüzde büyüttünüz sorun para değil, itibarınızdan oldununuz. Demek ki neymiş KOYUN gibi kendi arabamıza kendimiz ateş ettirmeyecekmişiz.
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü