Fasonculara Vekilden Sert Tepki..

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, itibar suikastı yapan fasonculara sert tepki gösterdi.

News 06.11.2020, 11:45 Ferhat KOÇ
Fasonculara Vekilden Sert Tepki..

Karaman İl Genel Meclisinin AK Parti Başkanı Adem Kapar hakkında asılsız ve mesnetsiz itibar sukikastı için yapılan sosyal medya ve kalitesiz yayınlar nedeniyle AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser bir açıklama yaparak tepki gösterdi. Açıklamanın bir bölümünde "AK Parti İl Teşkilatımız gereken cevabı vermeye muktedirdir." ifadesi ise dikkatlerden kaçmadı. Bakalım Selman Vekilin verdiği tepkiyi teşkilatta verebilecek mi?

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser'in Açıklaması;

"Bir insanın işi ve siyaseti eleştirilebilir, hatası da olabilir. Ancak aleni bir şekilde insanın şeref ve haysiyetine yapılan saldırının ne geleneğimizde yeri olur ne de inancımızda!!!

Partimizde, İl Başkanlığı dahil her kademesinde 18 yıldır görev alıp, siyasetin içinde kirlenmeden bugünlere kadar gelen partimizin il teşkilatı kurucularından, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar'a yapılan saldırı şahsına değil partimize yapılan bir saldırıdır.

Eleştiri veya bilgilendirme amacını aşan, haberden çok bir insanın şahsını ve siyasi kimliğini lekeleme amacıyla hazırlanan etik ve ahlak kurallarından çok uzak bu haberi ve haberi hazırlayanları kınıyoruz.

Habere konu edilen durumdan ziyade bu konu üzerinden yol alarak İl Genel Meclisi başkanımızın şahsını hedef alan, birtakım ima ve ithamlarla itibarına yapılan saldırıyı kınadığımızı ifade ediyoruz. Görevini hakkıyla yerine getiren basın mensubu kardeşlerimizi kesinlikle tenzih ederiz.

Haberin yol ile ilgili kısmı teknik açıdan incelenmesi, idari açıdan denetlenmesi, siyasi yönden değerlendirilmesi ve hukuki açıdan da yargılanması gereken bir konudur.

Masum halkımızın saf dilini kullanıp "Kesilen ağaçlar Peşkeş mi çekildi?" sorusu ile manşet atan yayıncı, bu sorduğunun cevabını vermezse ya korkaktır yada müfteri. Tarafsız haberciliğin ötesinde partimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımızın ismini kullanarak yine partimizin il teşkilatı kurucularından İl Genel Meclisi Başkanını lekelemek amacıyla bu haberi yapanlara AK Parti İl Teşkilatımız gereken cevabı vermeye muktedirdir.

Bu vesileyle yalanın ve iftiranın ne pahasına olursa olsun karşısında duracağımızı, İl Genel Meclisi başkanımız ve il genel meclis üyelerimiz dahil teşkilatımızdaki tüm yol arkadaşlarımızın kişilik haklarını her koşulda koruyacağımızı belirtiriz.

Bir gün birisi çıkar haberi yayınlayan fason habercinin asıl haberci ağabeyini ve bunların arkasındaki kirli elleri belgeleri ile birlikte ifşaediverir.

İki kişi dinden olursa bir kişi candan olur.

Hayırlı cumalar..."

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü