Teknoloji Sağlık Merkezi Yeni Binasında

Karaman’ın ilk özel Diş polikliniklerinden biri olan Teknoloji Diş Hastanesi yeni binasını yerel basına açtı.

SAĞLIK 09.06.2022, 12:25 Ferhat KOÇ
Teknoloji Sağlık Merkezi Yeni Binasında

Karaman’da Diş Sağlığı denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan Teknoloji Diş Hastanesi yeni binası ile birlikte Teknoloji Sağlık Merkezine dönüştü. Diş ve Ağız sağlığı dışında güzellik merkezi, fizik tedavi merkezi, alternatif tıp, diyetisyen ve psikolog branşları ile tam bir sağlık merkezine dönüştü.

Teknoloji Sağlık Merkezi sahibi ve Diş Hekimi Ahmet Yurtbaş, yerel basın mensupları ile yeni binada bir araya geldi. İnşası geçtiğimiz ay tamamlana Teknoloji Sağlık Merkezini Basın mensuplarına gezdiren Yurtbaş, faaliyete geçen yeni bölümleri de tanıttı.

Yurbaş yaptığı açıklamada; “Teknoloji diş olarak size daha kaliteli, nezih ve modern ortamda hizmet verebilmek için eski binamızı yıkıp, daha ergonomik ve ferah olan bu sağlık tesisini  sıfırdan inşa ettik. Ve artık geçen hafta itibari ile yeni binamızda hizmet vermeye başlamış bulunduk.

Butik tarzda daha özel tedavi ile hastalarımızın kendini özel hissedeceği bir ortam oluşturduk. Son teknoloji cihazları kullanarak hastalarımızı en kısa sürede ve en kaliteli hizmet vererek memnun etmeyi misyon edindik.

Diş Hekimliğinin Her Branşından Hizmet Veriyoruz.

Binamız bodrum dahil 6 kattan oluşmaktadır Ayrıca üst katlarda da Yardımcı Doçent Doktor Erdem İlgün alternatif tıp ve fizik tedavi hizmetlerini vermeye başladı, bununla birlikte diyetisyen ve psikolog da hizmet vermeye başladılar.

İlerleyen süreçte @teknolojidis ve @tenolojisaglikmerkezi hesaplarımızdan hizmetlerimizi takip edebilirsiniz.”dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü