Boyacıoğlu "Ülkücü Kadrolar Hazır.."

Milliyetçi Hareket Partisi Kazımkarabekir ilçe Belediye Başkan aday adayı Recep Boyacıoğlu haber sitemizi ziyaret ederek süreci değerlendirdi.

SİYASET 21.11.2018, 14:19 22.11.2018, 16:36 Ferhat KOÇ
Boyacıoğlu "Ülkücü Kadrolar Hazır.."

Kazımkarabekir’de diğer seçimlere nazaran MHP’ye daha yüksek bir teveccüh olduğuna dikkat çeken Boyacıoğlu, ‘’Şu ana kadar ilçemizden benimle birlikte 3 aday adayı bulunuyor’’ dedi.
Bu teveccühün sandığa yansıyacağını belirten Boyacıoğlu, ‘’Yaptığımız saha çalışmalarında yaklaşan seçimlerde tercihlerini partimizden yana kullanacaklarını dile getiren, gönülden desteklerini ileten hemşerilerimizin varlığı bizlere güç veriyor. İlçede önemli bir sinerjiyi yakaladığımızı düşünüyorum. Bu seçimi; doğup büyüdüğüm aynı zamanda 29 yıldır Diyanet görevlisi olarak hizmet verdiğim ilçeme hizmet etmek için önemli bir fırsat olarak görüyorum. Kazımkarabekir; başta ismini aldığı kahraman paşamız olmak üzere dedelerimizin uzun yıllar emek ve alın teri ile oluşturduğu medeniyetin, irfanın mirasıdır. Bu kadim Anadolu yurdu zaman zaman yanlış yönetimler sonucu hak ettiği ilerlemeyi yakalayamamış olsa da, Milliyetçi varislerin yaktığı meşale yüreklerin toplu vurmasına ve toparlanıp ilerlemeye vesile olacaktır. İlçenin ufkunu aydınlatacak proje ve çalışmalarımızla Ülkücü kadroların memleketin teminatı ve sigortası olduğu bir kez daha göstereceğiz’’ dedi.
Kazımkarabekir halkı tarafından oldukça sevilen Recep Boyacıoğlu’nun aday gösterildiği takdirde ilçede en iddialı isim olacağı öngörülüyor.

Yorumlar (1)
Nazım Atan 5 yıl önce
Hayır li olur İnşAllah,,, İyi Bir Kadronuz olmalı,Sobaya kim Yakınsa O ısınıyor Hocam, bu devirde, Saygılar,,
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:45
Öğle 13:00
İkindi 16:25
Akşam 19:05
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü