ÇALIŞ,”ESNAF GÜN SAYIYOR”

MHP Karaman Milletvekili ve Milletvekili Adayı Op. Dr. Hasan Çalış, dara düşen esnafın, hükümete sandıkta hesap sormak için gün saydığını söyledi.

SİYASET 15.04.2011, 16:34
ÇALIŞ,”ESNAF GÜN SAYIYOR”

Karaman Milletvekili ve Milletvekili  Hasan Çalış, MHP Karaman Milletvekili Adayı Hazma Koçak, MHP İl Başkanı İsmet Hatipoğlu ve MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Oktay Yılmaz ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Çalış, ziyaret ettikleri yerlerde gördükleri manzaranın hiç iç açıcı olmadığını açıkladı.

 Seçim Çalışmalarını sürdüren Karaman Milletvekili Hasan Çalış, ülkemizin pek çok alanında olduğu gibi ticari alanında da sıkıntı yaşandığına İşaret ederek, esnaf ve sanatkar kesiminin çok büyük dara düştüğünü kaydetti. Çalış, vatandaşların alım gücünün düşmesiyle birlikte esnaf kesiminin işlerinin iyice azaldığını ifade etti.

Çalış, esnaf kesimini içine düştüğü bu dardan kurtarmak ve ayağa kaldırmak için pek çok uygulama başlatacaklarını ifade etti.  Çalış, bu uygulamalar arasında yer alan Hilalkart uygulamasının hem muhtaç durumda olan vatandaşlara hem de esnaf kesimine fayda sağlayacağını dikkat çekerek, “Muhtaç durumdaki ailelere aylık temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri HİLALKART ismiyle harcama kartları verilecektir. Çeşitli adlar altında yapılması öngörülen destek ödeme tutarları “HİLALKART”lara yüklenecek. Küçük esnafın desteklenmesi amacıyla “HİLALKART”lar sadece ikamet edilen mahaldeki (ilçe ve belde) esnaftan yapılacak alışverişte geçerli olacak.” dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü