Gelecek Partisi İl Başkanından Ziyaret

GP Karaman İl Başkanı Kurtuluş Küçüksolak Karaman24'ü ziyaret etti.

SİYASET 01.02.2021, 17:18 Ferhat KOÇ
Gelecek Partisi İl Başkanından Ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Karaman ziyareti esnasında yaşananları değerlendiren Karaman İl Başkanı Kurtuluş Küçüksolak; "Eleştiri tabiki olacak, her türlü eleştiri kabulümüz. Fakat hakaret ve ihanet sözlerinin hiç birini kabul etmiyoruz." dedi.

Karaman24.com haber sitemizi zşyaret ederek, GP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Karaman ziyaretini değerlendiren Küçüksolak, yaşanan talihsiz olay sonrasında sosyal medya üzerinden yapılan hakaret ve yorumlara hukuki yaptırımların uygulanacağını söyledi. Yerel basının bu tip olayları haber yapmasının oldukça doğal olduğunun altını çizen Kurtuluş Küçüksolak, "Yaşanan olayın zerre kadar bize zararı olmamıştır. Aksine sayın Genel Başkanımıza Karaman Halkı büyük teveccüh göstermiştir. İl Binamızın açılışı vesilesi ile Karaman'a gelen Sayın Genel Başkanımızı oldukça güzel ağırladık. Burada bir kişinin çıkıp laf atarak sataşmasına itibar etmeyiz. Bu olayın basına yansıması bize üye kaydı olarak geri dönüş sağlamıştır. Karaman Halkı sayın Genel Başkanımıza ve Partimize teveccüh göstermektedir. üye sayımız gün geçtikçe artıyor." dedi. Yerel Basının bu tip konularda daha titiz davranması gerektiğinin altını çizen Küçüksolak, kamuoyunun haber almasında büyük katkı sağlayan Yerel Basın mensuplarını çok önemsediklerini belirtti.

Karaman24 Genel Yayın yönetmeni Ferhat Koç, GP İl Başkanı Kurtuluş Küçüksolak'a ziyaretleri için teşekkür etti. Yaşanan olayın haber değeri olduğunun altını çizen Koç; "Başbakanlık yapmış ve bir Partide Genel Başkan olan bir isme verilen tepki siyasetin içinde olan şeylerdir. Fakat yapılan tepki ve eleştiriler hakarete dönüşmemelidir. Siyasetçilere tabiki seçmen olan her vatandaş hesap sorabilmeli ama ölçüyü kaçırmamak lazım. Nazik ziyaretiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz." dedi. 

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü