Anamur'da Sıfır Çektik

Temsilcimiz Karaman Belediyespor Anamur deplasmanından eli boş döndü.

SPOR 27.11.2017, 09:05 Ferhat KOÇ
Anamur'da Sıfır Çektik
Spor Toto BAL 7. grupta İlimizi temsil eden Karaman Belediyespor bu hafta Anamur Belediyespor ile oynadı. Maçtan 1-0 lık skorla mağlup olarak ayrılan temsilcimizde futbolcuların performansı kötü not aldı. 
7. grupta 10. sırada bulunan Anamur Belediyespor, 9 olan puanını 12ye çıkararak grubun dibinden çıktı. Karaman Belediyesporlu oyuncuların sanki sezonu tamamlamışcasına umursamaz ve kötü oyunları Anamur'da gözlerden kaçmadı. Anamur Belediyesporlu taraftarlar bile aldıkları galibiyete hayret ettiler. Sahada tel tel dökülen Futbolcularımız maçın tamamında 1 pozisyon bularak vasatın altında performans gösterdiler. Maçın birinci yarısında Kalecimiz Güven sakatlanarak yerini Kaan'a bıraktı. Sahada yüreği ile mücadele eden bir kaç oyuncudan biri olan Kaptan Güven'in de sakatlanmasıyla büyük moral bozukluğu oluştu. Maçın ikinci yarısının hemen başında kalemizde golü gördük. Maç boyunca pozisyon ve atak geliştiremeyen Temsilcimiz, sahadan 1-0 mağlup ayrılarak zirve yarışından neredeyse koptu. 
Sezonun ikinci yarısına takviye düşünen yönetimin, bu mağlubiyetle birlikte büyük çaplı bir revizyona gitmesi bekleniyor. Takımda bir çok ismin gözden geçirilerek sahaya ruhunu yansıtmayan ve takım oyununu benimsemeyen isimlerin takımdan yollanacağı gelen bilgiler arasında.
Gelecek hafta Kemal Kaynaşta Grubun güçlü takımlarından Isparta Davrazla yapılacak maç öncesi takımın toparlanıp hazır bir halde olması gerekiyor. Kendi sahamızda alacağımız bir mağlubiyetin yada puan kaybının telafisi kalmadı. 


7. GRUP PUAN DURUMU

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü