Beşiktaş'ta flaş gelişme!

Beşiktaş'ta flaş bir Karius gelişmesi yaşandı.

SPOR 05.05.2020, 11:06 Fikriye Koka
Beşiktaş'ta flaş gelişme!

A Spor'da yer alan son dakika haberine göre, Beşiktaş'ı alacakları ve sözleşmesini feshetmek için FIFA'ya şikayet eden Karius ile yollar ayrıldı. Alman kaleci, siyah-beyazlı ekiple olan kontratını tek taraflı olarak sonlandırdı.

A SPOR BEŞİKTAŞ MUHABİRİ HAKAN GÜNDOĞAR DETAYLARI AÇIKLADI

2018 yaz transfer döneminde Liverpool'dan 2 yıllığına kiralanan 26 yaşındaki kaleci, Beşiktaş'ta geçirdiği dönemde oldukça eleştirilen, kötü bir performans ortay koydu.

Konuyla ilgili A Spor canlı yayından konuşan Hakan Gündoğar, şunları söyledi: "Karius'un oynamadığı ayların ücretini istediği belirtiliyordu. Bu nedenle Karius, Beşiktaş yönetimiyle uzlaşmaya yanaşmıyordu. Bugün avukatıyla birlikte Beşiktaş binasına gelen Karius, fesih sözleşmesini götürdü. Ve Beşiktaş'la olan sözleşmesini feshettiğini bildirdi."

"Bilindiği gibi FIFA'ya gitmişti alacakları nedeniyle. Bu süreçten sonra da Loris Karius'un Beşiktaş'la yollarını ayırdığını bugün itibarıyla söyleyelim. Çarşamba günü futbolcunun ülkesi Almanya'ya dönmesini bekliyoruz."

KARIUS DA DUYURDU!

Beşiktaş ile yollarını ayıran Loris Karius, açıklamada bulundu. Alman eldiven, "Beşiktaş kariyerimin bu şekilde sona ermesi üzücü ama bu durumu çözebilmek adına her şeyi yaptım. Aylarca sabırlı davrandım, yönetimle defalarca konuştum. Geçen yıl da benzer şeyler olmuştu." dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü