Beşiktaş'tan sürpriz transfer harekatı!

Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin'e yeni sözleşme teklifinde bulunacak.

SPOR 04.06.2020, 12:37 04.06.2020, 13:44 Fikriye Koka
Beşiktaş'tan sürpriz transfer harekatı!

Lige verilen corona virüsü arasında gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmanın planlarını yapıyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlı yönetim, birçok isimle görüşmelerini sürdürüyor.

Beşiktaşlı yöneticiler, eski kulübü Fenerbahçe'ye döneceği konuşulan Caner Erkin'in takımdan ayrılma ihtimaline karşı da önlemini aldı.

Siyah-beyazlıların, sol bek pozisyonunda görev yapan Caner Erkin'in alternatifini belirlediği ortaya çıktı.

Haberde, 'zoom' üzerinden yapılan görüşmede Estupinan'ın yanı sıra oyuncuyu Beşiktaş'a öneren Türk menajer, Estupinan'ın menajeri, bir çevirmen, kulübün teknik sorumlusu ile bir de yöneticinin yer aldığı bildirildi.

22 yaşındaki sol bekin kendisine gösterilen ilgi nedeniyle çok mutlu olduğu, Beşiktaş'ın teknik sorumlusuna eğer Watford'la anlaşılması durumunda siyah-beyazlı formayı giymekten mutlu olacağını söylediği belirtildi.

LARIN PİYANGOSU

Öte yandan transfere kaynak arayışında olan Kartal'a Cyle Larin'den müjdeli haber geldi. Belçika'nın Zulte Waregem'e kiralanan Kanadalı golcü için CSKA Moskova'dan resmi bir teklif aldığı iddia edildi.

Yakın zamanda Yunanistan'ın PAOK takımının gündemine gelen Larin için CSKA Moskova'nın Beşiktaş'a resmi teklif ilettiği öne sürüldü. Rus kulübünün siyah-beyazlılara Cyle Larin'in bonservisi için 1.7 milyon euro önerdiği ortaya çıktı.

Zulte Waregem formasıyla 29 maça çıkan ve 7 gol 10 asist kaydeden 25 yaşındaki golcü 2018-2019 sezonunun devre arasında Beşiktaş'a Orlando City'den 1.85 milyon euro'ya transfer edilmişti. Larin, Beşiktaş formasını giydiği 26 maçta ise 8 gol 2 asistlik performans göstermişti.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü