Erman Toroğlu ve Hıncal Uluç'tan gündemi sarsacak açıklamalar!

Spor medyasının iki duayen ismi Erman Toroğlu ve Hıncal Uluç, A Spor’daki ‘Kale Arkası’ programında gündeme dair çarpıcı yorumlar yaptı.

SPOR 20.03.2020, 14:06 20.03.2020, 15:56 Fikriye Koka
Erman Toroğlu ve Hıncal Uluç'tan gündemi sarsacak açıklamalar!

Türk futbolunun duayen isimleri Hıncal Uluç ile Erman Toroğlu, A Spor'da Kale Arkası programında gündemi değerlendirdi. İşte öne çıkanlar:

Erman Toroğlu: Hocam bir şeye illet oldum bu hafta.
Hıncal Uluç: Evet hocam sürekli söylüyorsun. Mete Kalkavan-Fırat Aydınus.
ET: O iş şaka değil. O iş ya organize ya da birileri var. Hocam hakem sahada görüyor. Hani bir pozisyon vardı Trabzonlu oyuncu (A. Ömür Gaziantep maçında) ayağının üzeriyle aldı da gol oldu ya sonra hakem iptal etti. Ona sen 'faul', ben 'değil' derim. Ama bu öyle bir şey ki; sen, ben, buradaki arkadaşların hepsi penaltı diyor. Haydi, hakem görmedi peki VAR niye söylemiyor. Hakaret ettim mahkemeye versinler diye hakimin karşısına çıkacağım. 'Bunun meydana çıkması için VAR kayıtlarını dinleyin' diyeceğim. İş artık başka boyutlara gidiyor. Zekeriya'ya mı götürmek istiyorlar...
ET: Yönetmelik lazım. Ben hakemliği bırakıp gözlemci oluyorum. Beni çok beğeniyorlar gazetenin biri diyor ki "Gel Erman bizde yaz." ATV de diyor ki "Gel bizde çık." Mangırı alıp gözlemciliği bırakıyorum. Sonra işten çıkarıyorlar tekrar gözlemci oluyorum. Olmaz. Bir prosedürü olmalı. Akrabalıkla hakemlik olmaz.
HU: Buna katılmıyorum. Benim babam diye benim hakem olmamı kimse engelleyemez.
ET: Tamam, insan haklarına aykırı biliyorum ama 140 tane akraba hakem olmaz ki!
HU: Niye bütün doktorların oğlu doktor oluyor. Avukatların, hakimlerin oluyor. Hakemlerin niye olmasın? Yeter ki adam gibi denetle.
ET: Mesele o. Adam çıkmıyor ki. Hep torpilli çıkıyor. Diyelim ki ben seninle hakemlikte rekabetteyim. Senin torpilin var benim yok. Sana 10 puan veriyorlar bana 7. Ben gittim.

YAYINCI KURULUŞ KOYMADI
HU:
F.Bahçe maçında bir gol pozisyonu var. Sen 'gol değil' dedin. Ben 'gol' dedim. Sonra baktık top bir karış içeride. Normal VAR'da gol çizgisi var. Pozisyon tekrarını göstermesi esastır. 'Devam' kararı verdiler. Peki, çizgi neden çizilmedi? Çizgiyi göstermek zorunda. Yayıncı kuruluş gol çizgisi kamerasını koymamış. VAR da "Buradan görünmüyor" demiş.
BU GEÇEN SEZON BAŞLADI
ET:
Hakem hataları geçen sezon G.Saray- Konya maçında çıktı. Serdar Aziz topu temiz aldı, penaltı verildi. VAR girmedi. MHK 'bunları dinlendireceğiz' dedi. F.Bahçe, Beşiktaş ve Başakşehir ayağa kalktı. Bildiri yayınladılar. Şimdi bu kulüpler bu hakemlerden çekiyor.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü