Galatasaray'da flaş anlaşma!

Corona virüsü nedeniyle ekonomik anlamda zor günlerin beklendiği Galatasaray'da, futbolcularla indirim anlaşması yapılması bekleniyordu. Sarı-kırmızılılara bu doğrultuda müjdeli haber geldi.

SPOR 15.05.2020, 11:44 15.05.2020, 14:46 Fikriye Koka
Galatasaray'da flaş anlaşma!

Corona virüsü salgınının futbola etkisi üzerine sarı kırmızılılar da harekete geçmiş ve oyuncuların maliyetini düşürmek için 'indirim' teklifinde bulunmuştu.

Nisan ayında futbolcularından yıllık ücretlerinde indirim talep eden Galatasaray'ın çağrısına ise Muslera dışındaki yabancı yıldızlar kayıtsız kalmıştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre Galatasaray'da akıbeti ve sonucu merak edilen bu konu el sıkışılarak noktalandı. İşte sarı-kırmızılı kulüpte, yıldızların 'evet' dediği indirim formülü...

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, bu konuda önemli bir adım atma kararı aldı ve 'şampiyonluk bonuslu' teklif ile uzlaşma sağlandı.

Sarı-kırmızılı oyunculardan talep eden oran da revize etti. Galatasaray anlaşma sağlanan yeni teklifinde futbolcularından yüzde 30 değil yüzde 15 indirim talebinde bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün bu adımına ise futbolculardan da olumlu yanıt geldi. Radamel Falcao başta olmak üzere Feghouli, Fernando Muslera ve Younes Belhanda gibi isimler de bu yeni teklife olumlu geri dönüş yaptı.

JESTE KARŞILIK JEST

Yönetim 23. şampiyonluk hedefi ile de teklifine önemli bir bonus maddesi ekledi. Ligde kalan 8 hafta öncesinde lider Trabzonspor ve Başakşehir'in 3 puan gerisinde olan Galatasaray'da yönetim, oyuncularını şampiyonluğa motive etmek adına bir de 'bonus' maddesi ile jest yaptı.

Buna göre yıllık ücretlerinde yüzde 15 indirim talebini kabul eden Galatasaraylı futbolcular, şampiyonluğa ulaşırsa yönetim bu başarıyı ücret iadesi ile ödüllendirecek.

Şampiyonluk gelirse tüm futbolculara indirimin yüzde 5'lik kısmı iade edilecek. Böylelikle şampiyonluk halinde oyuncuların yaptığı indirim yüzde 10 olacak.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü