Galatasaray'ın yeni golcüsünü duyurdular!

Galatasaray'da Andone'nin takımdan ayrılması ve Falcao'nun durumunun belirsizliği, sarı-kırmızılıları yeni bir golcü arayışına itti.

SPOR 04.07.2020, 11:40 Fikriye Koka
Galatasaray'ın yeni golcüsünü duyurdular!

Son olarak Süper Lig'in 29. haftasında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelen Galatasaray, müsabakadan 1-1'lik eşitlikle ayrılmıştı.

Bu skorla beraber şampiyonluk potasından bir hayli uzaklaşan Cimbom, ilk 3 sıra içinde yer alarak Şampiyonlar Ligi vizesi almak istiyor.

Yaşanan bu gelişmelerle beraber transfer için de çalışmalarına başlayan Galatasaray'ın, önceliğini genç ve yetenekli, gelecek vadeden isimlere yönelttiği belirtiliyor.

Sezonun sona ermesiyle beraber büyük bir revizyona gitmesi beklenilen Galatasaray'ın, bu kez rotasını komşuya, Bulgaristan'a çevirdiği aktarıldı.

Bulgar basını konu ile ilgili yazdığı haberde, sarı kırmızılıların 22 yaşındaki süper yeteneği kurmaylarına izlettiğini ifade etti.

Konu ile ilgili yer alan ve Fotomaç'ın derlediği haber okuyuculara şu şekilde oldu;

"Türkler, Levski Sofya'nın golcüsünü istiyor.

Genç golcü Nigel Robertha, bir çok Türk kulübünün radarına girmiş durumda.

Komşu ülkemizden gelen scoutlar, Levski Sofya'nın son olarak Beroe ile karşı karşıya geldiği maçta Hollandalı golcüyü izlediler.

Robertha, mücadelede son derece iyi bir performans sergiledi ve takımının 2 golünü de atarak galibiyeti getiren isim oldu. Maç, Levski'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Öte yandan oyuncuyu izleyen bir diğer kulüp de Lokomotiv Moskova'ydı. Ayrıca bir menajer, oyuncunun transferine ilişkin Türk kulüpleriyle bağlantı içerisinde.

Komşu ülkemizin takımı Galatasaray'ın yönetimi de, scoutları da, Robertha'yı yakından takip ederken menajerden bilgi aldılar."

NIGEL ROBERTHA KİMDİR?

13 Şubat 1998 tarihinde Hollanda'nın Dordrecht şehrinde dünyaya gelen Robertha, 1.82 boyunda ve forvet mevkinde forma giymektedir.

Tercihe göre sağ ve sol kanatlarda da değerlendirilebilen Robertha, atletik fiziğiyle dikkat çekiyor.

Dayakçı Ozan Güven’e destek olan Gökhan Özoğuz ve Vedat Özdemiroğlu’na tepki yağıyor! ‘Koruyun bu çağdaş görünümlü magandayı...'

Kariyerine Feyenoord altyapısında başlayan Robertha, daha sonra SC Cambuur-Leeuwarden ve Levski Sofya takımlarında oynadı.

Nigel Robertha, bu sezon toplamda 16 maça çıkarken 9 gol 2 asist üretti ve 11 gole direkt katkıda bulunarak büyük bir başarı örneği sergiledi.

Öte yandan Nigel Robertha, Hollanda Milli Takımı U15, U16, U17 ve U18 takımlarında oynadı.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü