Karaman Futbol Şöleni

Karaman’da Yılın en önemli spor etkinliklerinden birisi gerçekleşiyor.

SPOR 12.02.2020, 11:12 12.02.2020, 12:00 Fikriye Koka
Karaman Futbol Şöleni

TMVFL (Türkiye Masterler/Veteranlar Federasyonu ve Ligi) Milli Takımı Karaman’a gelerek Karaman Kent Konseyi Masterler/Veteranlar karması ile bir maç yapacak.

15 Şubat Cumartesi günü Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanacak karşılaşma ile Karamanlı futbolseverlere bir görsel şölen sunulacak.

Bu konudaki hazırlıklar tamamlanırken takım kadroları da kısmen belli olmaya başladı.

Necati Yorgancılar’ın Antrenörlüğünü yaptığı Karaman Kent Konseyi Karmasında:
Ahmet Boylu, Ali Özdoğan, Ali Sak, Bircan Atael, Cemil Doğay, Erdem Sarı, Fatih Horzum, Hüsamettin Gültekin, Hüseyin Nağme, Hüseyin Yılmaz, İsa Büyükçetinkaya, İsa Boylu, Kemal Erdoğan, Necati Yorgancılar, Mehmet Ali Tunç, Murat Gül, Murat Tetik, Mustafa Ak, Mustafa Togay, Osman Bircan, Ömer Oğuz Ekinci Ümit Süleyman Büyüktekin yer alıyor.

Güvenç Kurtar’ın Antrenörlüğündeki Federasyon Milli Takım Karmasında ise ünlü isimler yer alıyor:

Kaleciler Fatih Şimşek ve Selahattin Mutlu, sol kanatta Müjdat Şimşek, Serkan Tanrıseven, santrafor Faruk Tarakçı, orta saha Musa Ertekin, deniz kibar, stoper Fatih Aslan, Murat Ocak, sağ bek Fatih Öztürk, orta saha Serdar Meteler, Murat Odabaşı, Fatih Gürbüz, Mehmet Bilici, Selçuk Taşçı, Ön libero İsmail Atalay, Recep Çetin, sağ açık Hasan Çiftçi yer alıyor.

Bu gün Karaman Belediye Sporun yeni yönetimine ve resmi kurumlara bir ziyaret gerçekleştiren Mustafa Sarı, Mehmet Ali Demir, Yaşar Çalışkan ve Hasan Özünal’dan oluşan Tertip Komitesi yazılı bir açıklama yaparak Tüm Karamanlı futbolseverleri 15 Şubat 2020 Cumartesi Günü Saat 13.30 daki maça davet ederek şu görüşlere yer verdiler:

“Karamanın tanıtımı ve kültürel etkinlikleri için çok önemli bir olayı Karamanlı futbolseverlere sunma konusundaki çalışmalarımız tamamlanmıştır. Gerek sivil, gerekse resmi kurum, kuruluş ve kişilerden takdire şayan destek ve katkılar gördük.

Gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak, futbol severlere bir şölen yaşatma konusundaki çabalar güzel sonuçlar verdi. O gün Kemal Kaynaş Stadyumu tarihi bir ana tanıklık edecek. İnanıyoruz ki ulusal basının da yakından takip edeceği bu karşılaşma Türk futbolu ve spor camiası için güzel olaylara sahne olacaktır.

Esnafımız, STK larımız ve tüm resmi kurumlarımız üzerine düşeni fazlası ile yaptılar. Sıra geldi Karamanlı futbolseverlere. Gururumuz Karaman Belediye Sporun bu hafta deplasmanda olması ve geçen haftaki üstün başarısına güzel bir galibiyetle katkı vermesini diliyoruz. Deplasman maçına gidemeyen Karaman seyircisi de Cumartesi günü TMVFL Milli Takımındaki geçmişin çok ünlü ve Karaman futbol tarihinde isimleri yazılı Master/Veteran takımları ile futbola hayat veren sporcularımızı seyretme imkanı bulacaklardır.

Her güzel hizmete katkı koyan ve bu çalışmalarda da bizimle bir olan Karaman Basınına ayrıca teşekkür ederiz”

Tüm Karamanlıları Cumartesi günü bu şölende görmek istiyoruz”

Yorumlar (1)
ACI GERÇEKLER 4 yıl önce
GERÇEK VETERANLAR ÇIKSIN SAHAYA KİMLİK KONTROLÜ YAPILSIN :)
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:27
Güneş 06:47
Öğle 13:00
İkindi 16:24
Akşam 19:04
Yatsı 20:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü