Karaman’ın Atletizmde Gelecek Vadeden İsmi: Görkem Arıkan

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) atletizm sporcusu 13 yaşındaki Görkem Arıkan, Adana’da düzenlenen 6. TAF Bölge Finalleri’nde kendi yaş grubunda Türkiye’nin en iyi derecesini elde ederek gelecek vadetti.

SPOR 11.06.2021, 16:00 Fikriye Koka
Karaman’ın Atletizmde Gelecek Vadeden İsmi: Görkem Arıkan

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Adana’da düzenlenen 6. TAF Bölge Finalleri’nde U14 kategorisinde mücadele eden Karaman atletizm takımı erkekler kategorisinde genel sıralamada birinci olarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Yarışmalarda yüksek atlama branşında ferdi kategoride mücadele eden Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) atletizm sporcusu Görkem Arıkan, atladığı 1.64’lük derecesiyle kendi yaş kategorisinde Türkiye’nin en iyi derecesini elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Başarılı sporcu Arıkan bu derecesiyle 2020 yılında düzenlenen U12 Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda yüksekteki 1.30’luk derecesini 34 santim daha geliştirmiş oldu.

Karaman’ın sporcu potansiyeli çok yüksek bir şehir olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Adana’da düzenlenen yarışmada atletizm takımımızın elde ettiği dereceler bizleri mutlu etti. Başarılı sporcumuz Görkem Arıkan’ın yüksek atlamada ki derecesiyle ise gurur duyduk. Sporcumuz 1.30’luk derecesini 34 santim daha geliştirerek ciddi bir başarıya imza attı. İnşallah sporcularımız elde ettikleri başarılarla ilimizin gurur kaynağı olmaya devam edecekler. Tüm sporcularımızı ve onların yetişmesinde büyük çaba harcayan antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.”

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü