O isim Fenerbahçe'yi reddetti!

Fenerbahçe'de teknik direktör sorunu halen devam ederken listedeki adaylar konusunda flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

SPOR 23.05.2020, 18:09 23.05.2020, 19:49 Fikriye Koka
O isim Fenerbahçe'yi reddetti!

Sezona iyi başlamasına rağmen alınan istikrarsız sonuçların ardından teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe, gelecek sezon için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Takımın tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlük koltuğuna oturmasına kesin gözüyle bakılırken, teknik direktörlük için ise bazı adayların ismi geçiyor.

Bu isimlerden en muhtemel olanı Erol Bulut olarak gözükürken, listede yabancı antrenörler de var.

Fenerbahçe'nin gündemini en çok meşgul eden yabancı teknik direktör olarak Hırvat Nenad Bjelica ön plana çıkmıştı. Fransız basınından ise sürpriz bir iddia geldi.

20 Minute adlı sitede yer alan haberde, Fransa Ligue 1 takımlarından Bordeaux'yu çalıştıran Portekizli teknik direktör Paulo Sousa'nın bir Türk kulübünü reddettiği öne sürüldü.

Fransız basınından diğer birçok site ise bu takımın, hoca arayışında olan Fenerbahçe olduğu belirtti.

Sousa'nın ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir kulüpten daha telif aldığını ancak 49 yaşındaki antrenörün kesin olarak Avrupa'nın majör liglerinde görev almak istediği için bu öneriye de olumsuz yanıt verdiği bildirildi.

Paulo Sousa, kariyerinde Swansea, Leicester, Maccabi Tel Aviv, Basel, Fiorentina ve Tianjin Quanjian gibi takımları çalıştırdı.

49 yaşındaki teknik adam oyunculuk döneminde ise Benfica, Sporting, Juventus, Dortmund, Inter, Parma, Panathinaikos ve Espanyol gibi takımlarda forma giymişti.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü