Ozan Tufan kararını verdi!

Yeni sezona flaş transferlerle başlayan Fenerbahçe'de birçok isimle de yollar ayrıldı.

SPOR 15.09.2020, 10:10 Fikriye Koka
Ozan Tufan kararını verdi!

Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1'lik skorla geçmiş bu maçta formasını Tolga Ciğerci'ye kaptıran Ozan Tufan gündem olmuştu.

Çaykur Rizespor maçı sonrasında moralinin bir hayli bozuk olduğu görülen Ozan'ın, takım otobüsünde Caner Erkin'in, "Trip mi atıyorsun yoksa?" sözlerinden sonra muhabirin kendisine yönelik sorusuna verdiği, "Abi beni bir sal artık ya..." cevabı dikkat çekmişti.

KAPTANLIĞI DA KAPTIRDI

Geçen sezon Emre Belözoğlu'nun, "Kaptanlık bandı senin. Sözleşmeni uzat" diye ikna ettiği Ozan Tufan, Gökhan Gönül gelir gelmez kaptanlığı tecrübeli isme kaptırmıştı.

Gelen bilgilere göre Fenerbahçe'de ikinci kaptanlığın da Caner Erkin'e verildiği ortaya çıktı. Ozan'ın şu an için üçüncü kaptan olduğu bildirildi.

Beşiktaşlı Dorukhan Toköz ile takas edileceği konuşulan Ozan Tufan, yaşanan bu gelişmelerin ardından kariyeriyle ilgili kararını verdi.

TOP YÖNETİMDE

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Avrupa kulüplerinin uzun zamandır yakından takip ettiği Ozan Tufan'a çok sayıda talip var. Ancak 25 yaşındaki orta sahanın önceliği Premier Lig.

İki sezon önce İngiltere'ye transferin eşiğinden dönen Ozan, bu sefer amacına ulaşmayı arzu ediyor.

Leicester City ve Crystal Palace'ın listesinde olan tecrübeli oyuncu bir an önce Avrupa hayalini gerçekleştirme hedefinde. Ancak sözleşmesi devam ettiği için son söz yönetimde.

İNGİLTERE HAYALİ

Adı önce Dorukhan sonrasında ise Visca ile takasta anılan Ozan Tufan'ın serbest kalma bedeli 20 milyon Euro.

Bu rakamı getiren her kulüple masaya oturmaya hazır olan Fenerbahçe yönetimi, bir yandan da alternatif oyuncu arıyor.

Mehmet Ekici'yle yolları ayıran, Zajc'ı kiralık yollayan, Jailson'u elden çıkarmaya hazırlanan sarı-lacivertliler alternatifini garantiye almadan Ozan Tufan'ı bir yere göndermeyi düşünmüyor.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü