ŞEKER; “ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDUK”

Karaman'ın Pınarkaya köyünde yaşayan ortaokul öğrencileri, masa tenisi malzemelerine kavuştu.

SPOR 21.11.2015, 15:54 21.11.2015, 16:11 Ferhat KOÇ
ŞEKER; “ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDUK”

Karaman'ın Ayrancı ilçesine bağlı Pınarkaya köyünde yaşayanve masa tenisi oynamak için atık malzemelerden masa yapan Yahya Sorguncuk (13), Ali Ercan (13), Ahmet İncedal (14) ve Ali Ayyaş (12),okulda düzenlenecek turnuvalara artık gerçek masa tenisi malzemeleriyle hazırlanacak.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Pınarkaya Köyü öğrencilerine temin edilen masa, top, raket ve file Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Ayrancı Kaymakamı Fatih Kaşıkçı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, öğrenciler ve Pınarkaya Köyü vatandaşlarının katılımı ile köy okuluna teslim edildi. Gerçekleşen ziyarette minik yüreklerin mutluluğu gözlerinden okunurken, dört arkadaş çok sevdikleri masa tenisini büyükleriyle oynama fırsatı buldular.

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDUK”

Pınarkaya Köyüne gerçekleştirilen ziyarette çocukların mutluluğuna ortak olduklarını belirten Ak Parti Karaman Milletvekili Şeker;” Ayrancı ilçemize bağlı Pınarkaya köyümüzdeki masa tenisi sevdalısı çocuklarımızın kendi imkânlarıyla yaptıkları masayı görünce, onların bu çabalarına istinaden Ayrancı Kaymakamımız ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz ile birlikte çocuklarımıza masa tenisi hediye ettik. Gençlerimizle birlikte masa tenisi maçı yaptık. Ayrıca bu vesile ile Pınarkaya köylülerimizle birlikte olma imkânı elde ettik. Hoş sohbetlerde bulunduk” diye konuştu.

“Minik Kalplerin Umudu Olacağız”

Pınarkaya köyünün eğitim seviyesinin yüksek olduğuna dikkat çeken Ayrancı Kaymakamı Kaşıkçı ise;” Köy okullarında eğitim gören çocuklarımızın mutlaka bir spor dalıyla uğraşmasını istiyoruz. Eğitim anlamında başarılı olan çocuklarımız imkânlar dâhilin de spor alanında da başarılı olacaklarına inanıyorum.Bu gün burada çocuklarımıza hediye edilen masa tenisinde spor çocuklarımız belki ileride ülkemizi bu alanda temsil edeceklerdir. Çoğu başarılı sporcumuzun hayat hikâyelerine baktığımızda onlarında böyle yerlerden çıktığını göreceğiz” dedi.

“Her Çocuğumuz Mutlaka Bir Spor Dalıyla Uğraşmalı”

Herkesin mutlaka bir spor dalıyla uğraşması gerektiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık bu konuda herkese destek olmaya çalıştıklarını belirtti. Pınarkaya Köyüne yapılan organizasyonun çok önemli olduğunu belirten Kısacık;”Spor çocuklarda fiziksel gelişimin yanı sıra kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için de önemli bir etkendir. 







Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü