Sörloth Real Madrid'i böyle duyurdu!

Trabzonspor'un Norveçli yıldızı Alexander Sörloth, ablasının doğum yapacağı için gittiği ülkesinde birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SPOR 26.02.2020, 16:34 Fikriye Koka
Sörloth Real Madrid'i böyle duyurdu!

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Alexander Sörloth, hakkındaki Real Madrid iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu, çarpıcı ifadeler kullandı.

Kulüpten izin alarak gittiği ülkesinde açıklamalar yapan golcü futbolcu, Beşiktaş karşısında iki kez fileleri havalandırdığı maça 'Real Madrid motivasyonu' ile çıktığını ititraf etti.

Norveçli futbolcu, "Beşiktaş maçı öncesi soyunma odasında oturmuş telefonuma bakıyordum. Real Madrid'in bu maçta beni izleyeceğine yönelik gelişmeleri o esnada gördüm. Böyle bir şeyi tam sahaya çıkmadan görmek özel bir şeydi" diyerek şöyle devam etti;

"Mümkün olduğunca bunu kullanmak istedim. Öz güvenimi yükseltmek adına bundan yararlandım. Bu iddialar doğru mu değil mi bilmiyorum ama sonuçta Real Madrid ile ilişkilendirilmek hoş bir şey ve size güven veriyor"

Ağustos ayından bu yana milli takımla birlikte tüm kulvarlarda 25 gol kaydettiği, ilerisi için hedefinin ne olduğu sorusuna 24 yaşındaki santrfor 'şampiyonluk' sözleriyle birlikte şu yanıtı verdi;

"Ben sadece bir tek şeye konsantre olmuş durumdayım. O da Trabzonspor'da bu sezonu şampiyon olarak tamamlamak. Gerçekten kafamdaki tek şey, takımın sezon sonunda ligi ilk sırada tamamlaması"

Futbol hayatını Trabzonspor'da sürdürmekten büyük keyif aldığını söyleyen Sörloth, kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu da överek "Bu takımda oynamaktan gerçekten keyif alıyorum. Takım arkadaşlarımla iyi bir ilişkim, harika bir başkanımız var" ifadelerini kullandı.

Takım arkadaşlarından bir tanesine özel olarak değinen Alexander Sörloth, Daniel Sturridge ile sahada çok iyi anlaştıklarına vurgu yaparak "Müthiş bir sol ayağı var. Topu ayağına aldığında mutlaka beni kolaçan ediyor. Birlikte oynamaktan keyif alıyoruz" dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü