Sörloth'tan Fenerbahçe'ye açık mesaj!

Süper Lig'de yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai harcıyor.

SPOR 14.07.2021, 10:10 Fikriye Koka
Sörloth'tan Fenerbahçe'ye açık mesaj!

Vitor Pereira yönetiminde yeni sezon çalışmalarına aralıksız devam eden Fenerbahçe'de bir yandan da transfer mesaisi sürüyor. Yönetim, mutlak şampiyonluk hedefiyle kadroyu güçlendirmek için tam gaz temaslarını sürdürüyor.

Fenerbahçe henüz santrfor konusunda somut adım atmadı. Bunun nedeni ise transfer listesinde yer alan Alexander Sörloth ve Vedat Muriqi için kulüplerinin vereceği kararın beklenmesi.

Sörloth'la aracılar vasıtası ile temasa geçen Fenerbahçe yönetimi, "Leipzig beni gönderirse görüşebiliriz" cevabını aldı.

Ancak 25 yaşındaki oyuncunun Türkiye'ye dönmesi halinde öncelik yapılan anlaşmalar gereği eski kulübü Trabzonspor'da bulunuyor.

Bordo-mavililer, bir süredir hem Norveçli yıldız hem de Leipzig'le temas halinde.

Fenerbahçe ise Sörloth ve Vedat Muriqi'den birisini kiralık olarak kadrosuna katıp forvet transferini bitirmeyi hedefliyor.

PEREIRA'NIN OYUN SİSTEMİ BELLİ!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Topuk Yaylası'nda dün akşam yapılan antrenmanda hücum planını oyuncularıyla paylaştı.

Savunmada 4-3-3, hücumda ise 2-5-3 dizilişini tercih eden Portekizli hoca, yeni sisteminde orta saha oyuncularının önemine dikkat çekti.

Tecrübeli teknik adam, kanattan gelen toplarda, orta sahadan ceza sahasına ekstra adam sokulması talimatını verdi.

Kanat hücumcularının sürekli olarak santrforu ikilemelerini isteyen Pereira, topun kaybedildiği yerde rakibe baskı uygulanması gerektiğini de vurguladı.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü