Süper Lig'de zirve yarışı kızıştı!

Süper Lig'de 38. hafta heyecanı başladı. Zirve yarışını yakından ilgilendiren 2 maç bugün oynanıyor.

SPOR 28.04.2021, 09:25 Fikriye Koka
Süper Lig'de zirve yarışı kızıştı!

Süper Lig'de şampiyonluk düğümünün çözüleceği kritik haftlara girilirken bugün de zirve yarışını yakından ilgilendirecek çok önemli 2 maç oynanacak. Galatasaray evinde Konyaspor'u ağırlarken Beşiktaş da Rizespor'a konuk olacak.

Süper Lig'de 38. haftanın heyecanı devam ediyor. 3. sırada bulunan Galatasaray bugün evinde Konyaspor'u konuk edecek. Zorlu maçta deneyimli hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak. Saat 20:30'da başlayacak olan maç öncesi Galatasaray'ın muhtemel 11'i de netleşmeye başladı.

GALATASARAY'DA 3 OYUNCUNUN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında kalması için mutlak kazanması gereken maç öncesi 3 oyuncunun koronavirüs testinin pozitif çıktığı dün açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanıp daha sonra iyileşen Mostafa Mohamed, Antalyaspor maçının kadrosuna alınmış ve ikinci yarıda maça girerek galibiyeti getiren golü atmıştı.

KORONAVİRÜSE YAKALANAN OYUNCULAR A VE B PLANINDA OLMAYAN OYUNCULAR

Galatasaray'da corona virüse yakalanan üç oyuncu da Antalyaspor maçında ilk 11'de başlamadı. Özellikle iki oyuncu Galatasaray'ın A ve B planında yer almayan oyuncular.

Kerem Aktürkoğlu da tam form grafiğini yükseltmişken Covid-19'a yakalanmıştı. Norveç ve Hollanda maçlarının oynandığı milli arada corona virüse yakalanan Emre Kılınç ve Taylan da iki maç oynayamamıştı.

GALATASARAY'DA MUHTEMEL 11 NASIL OLACAK?

Galatasaray'da sakatlar bulunurken diğer yandan ilk 11 de netleşmeye başladı. Fatih Terim'in forvette yine Halil ve Mostafa Mohamed'e şans vermesi bekleniyor. İki oyuncunun iyi uyum yakaladığı görülüyor. Diğer yandan Terim'in yine fizik gücü daha yüksek olan Etebo'yu Taylan yerinde başlatması bekleniyor. İşte Galatasaray'ın muhtemel 11'i...

Galatasaray, Antalya'da galibiyeti getiren kadro ile sahada olacak. İleri hatta Halil ve Mostafa Mohamed'in başlamasını bekliyorum. Yani Emre Akbaba yerine Mostafa olacak. Halil biraz daha serbest bir rol de olacak. Orta sahaya da yardıma gelecektir. (Mehmet Özcan)

DİKKAT ÇEKEN İSTATİSTİK

Galatasaray'ın bugünkü rakibi Konyaspor ligde en fazla kafa golü atan takım konumunda. Diğer yandan Galatasaray ligde henüz kafa golü yemedi.

GALATASARAY: Muslera, Şener, Donk, Marcao, Ömer, Etebo, Gedson, E. Kılınç, Kerem, Halil, Mohamed

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Adil, Guilherme, Jevtovic, Hadziahmetovic, Sekidika, Milosevic, Bytyqi, Cikalleshi

ONYEKURU VE YEDLİN FORMA GİYEMİYOR

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Henry Onyekuru ve DeAndre Yedlin, İttifak Holding Konyaspor karşısında forma giyemeyecek. Sarı- kırmızılı takımda hazırlanan özel maskeyle antrenman yapan Radamel Falcao'nun durumuna ise teknik heyet karar verecek.

GALATASARAY'DA İKİ OYUNCU KART SINIRINDA

Zorlu Konyaspor maçı öncesi Galatasaray'da Arda Turan ve Etebo sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İki oyuncun sarı kart görmesi halinde haftasonu oynanacak olan Gençlerbirliği maçında giyemeyecek.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü