Taekwondo Kuşak Sınavı..

Karaman’da 2019 yılı birinci dönem taekwondo kuşak sınavı yapıldı.

SPOR 14.01.2019, 14:39 Ferhat KOÇ
Taekwondo Kuşak Sınavı..

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo İl Temsilciliği 2019 yılı faaliyet programında yer alan birinci dönem taekwondo kuşak sınavı minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılan terfi sınavlarının ardından sona erdi.

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen bir üst kemere yükselme sınavlarında Duru Bulgur Performans Spor Kulübü, Gençlik ve Spor Kulübü, Akademi Spor Kulübü, Türk Telekom Spor Kulübü, Yıldırım Spor Kulübü, İl Özel İdare Spor Kulübü ve Erdem Spor Kulübü öğrencileri kuşakta terfi alabilmek için ter döktü. Yaklaşık 217 sporcunun katıldığı terfi sınavlarına sporcu aileleri yoğun ilgi gösterdi. Sporculara kuşakları ise komisyon üyeleri tarafından verildi. Sporcu velilerinin büyük ilgiyle izledikleri kuşak sınavı takdir topladı.

Karaman’da taekwondo ailesinin her geçen gün büyüdüğünü belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, "Bizler Karaman’da sevgi ve saygı çerçevesinde geleceğe umutla bakabilen yetenekli sporcular yetiştirmenin gayretindeyiz. 2019 yılı birinci dönem kuşak sınavına katılım gösteren öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyorum. İnşallah buradan yetişen yetenekli sporcularımız ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir” dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü