TALAS GÜCÜ:1 70 KARAMAN SPOR:0

Bal Ligi 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz 70 Karaman Spor, grubunun en güçlü iki ekibinden biri olan Talas Gücü belediye spora 1-0 mağlup oldu.

SPOR 03.10.2011, 11:39
TALAS GÜCÜ:1 70 KARAMAN SPOR:0
Cumartesi günü Karaman Spor tesislerinden hareket eden 70 Karaman Spor kafilesi kurban kesilerek ve dualarla Kayseri’ye uğurlandı. Başkan ve Yöneticilerin uğurladığı kafilede Futbol Şube Sorumlusu Gökşen Sade, Genel Kaptan M.Ali Şahin ve Başkan Yardımcısı Sadi Birer yer aldı. 18 kişilik futbolcu kafilesi teknik heyet yola çıkmadan önce tesislerin önünde kurban kesilerek sezonun Karaman’a vatana millete ve tüm emek verenlere hayırlı olması dileğiyle yola çıkıldı.
Mücadele dün saat 14:30 da Kayseri Sümer Spor Tesislerinde oynandı. Maça temsilcimiz; Kalede Ali, Defansta Çağdaş – Emrah  - M.Ali – Bayram, orta sahada Mesut –B. Hüseyin – A.Rıza – K. Hüseyin İ. İzci, Forvette  Yusuf  on biri ile saha çıktı. 4-2-3-1 dizilişiyle sahaya yayılan temsilcimiz Talas Gücünü kendi yarı sahasında karşılayarak başladı. Maça çok iyi hazırlanan Talas Gücü takımı ilk dakikalarda baskılı futbolunu hissettirdi. 15. Dakikaya kadar bir pozisyon bulamamasına rağmen 18 in 4 metre gerisinden serbest vuruş kazanan Talas Gücü bu serbest vuruşu çok düzgün bir vuruşla gole çevirmesini bildi. 1 farklı öne geçen ev sahibi takım, ilk yarının sonlarına doğru toparlanan temsilcimizin ataklarından bunaldığı dakikalarda, Küçük Hüseyin’in kontratağa çıkacağı bir pozisyonda topu elle kesen rakip futbolcu 2. Sarı karttan kırmızı kartla atıldı. Maçın 32. Dakikasında 10 kişi kalan ev sahibi takım tamamen kendi sahasına çekilerek 70 Karaman Spor ataklarını karşıladı. İlk yarı bitmeden 2 tane pozisyonu değerlendiremeyen temsilcimiz devre arasına 1-0 mağlup girdi. İkinci yarı sahaya tam hakimiyetini koyan 70 Karaman Spor bulduğu pozisyonları değerlendirememesine rağmen seyir zevki güzel bir mücadele ortaya koydu. Ev sahibi ekibin attığı golün üzerine yatması ve katı savunma uygulaması temsilcimizin gol bulmasını engelledi. 80ci dakikada oyuna ikinci yarı giren Muzafferin şutunu direk dibinde kurtaran Talas Gücü kalecisi maçın resmen kahramanı olurken, temsilcimiz kaçan gollere üzülerek sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Maçın sonucuna bakmazsak, üst düzey mücadele ve takımın istekli olması yöneticileri ve teknik heyeti oldukça memnun etti. Maçtan sonra görüşlerini sorduğumuz Kadir Hoca; “Yeni bir takımız eksiklerimiz var. Sezona çok geç başladık, takım olma sürecini tamamlamaya çalışıyoruz. Oyuncularıma güveniyorum her maç üzerine koyarak ilerleyeceğiz. Talas Gücünden puan alamamamız gösterdi ki takım olmamız için eksiklerimizi giderip daha fazla çalışmalıyız. Zor bir grupta mücadele ediyoruz onun için eksiklerimizi en kısa sürede tamamlayıp Karamanlı futbol severlere iyi futbol seyrettirmek istiyoruz.” Diyerek takımına güvendiğini belirtti.

PUAN DURUMU VE MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü