Terim'den Şampiyonluk..

Trabzon galibiyeti sonrası dönüş yolculuğunda oyuncularıyla bir görüşme yaptı. Futbolcularını tek tek tebrik eden Terim, "Önemli olan sezon sonunda zirvede olmak" ifadelerini kullandı.

SPOR 28.12.2020, 16:03 Ferhat KOÇ
Terim'den Şampiyonluk..

Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor'a konuk olan Galatasaray, deplasmanda Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan'ın golleriyle 2-0 kazandı. Bu sonucun ardından zirveye yerleşen sarı-kırmızılılar, 5 maçlık cezası nedeniyle kulübede olamayan Fatih Terim'den yoksun çıktığı ikinci mücadeleden de 3 puanla ayrıldı. Deneyimli hoca, Trabzon galibiyeti sonrası dönüş yolculuğunda oyuncularıyla bir görüşme yaptı. Futbolcularını tek tek tebrik eden Terim, "Önemli olan sezon sonunda zirvede olmak" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'den şampiyonluk sözleri!

Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor'u 2-0 yenen Galatasaray, Alanyaspor'un Gaziantep'e yenilmesiyle liderlik koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı takıma 3 puanı getiren goller ise Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan'dan geldi. Son 9 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik alarak müthiş bir seri yakalayan sarı-kırmızılılar, haftayı zirvede kapattı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, deplasman dönüşü takıma seslendi ve şampiyonluk hedefini yineledi.

Alanyaspor'un Gaziantep'e yenilmesiyle bu sezon ilk defa bir haftayı lider kapatan Galatasaray, son dönemde yaşanan sakalık, hastalık gibi sebeplerle birçok maçında kadro bile kurmakta zorlanmıştı oysa. Ancak bu olumsuzluklara rağmen çok iyi bir performans gösteren sarı kırmızılılar yıldız oyuncularından mahrum çıktığı karşılaşmalarda topladıkları puanlarla zirveye çıkmayı başardı.

"Önemli Olan Sezon Sonunda Zirvede Olmak"

Son iki maçına kenarda Fatih Terim olmadan çıkan Cimbom'u kamçılayan olay da aslında tecrübeli hocanın aldığı ceza oldu. Tabloyu değiştirmek için kenetlenen oyuncular önce Göztepe ardından da Trabzonspor galibiyetlerini Terim'e armağan etti.

Trabzon dönüşünde oyuncularını tek tek tebrik eden Fatih Hoca, "Bu performansın devamını istiyorum. G.Saray'ın yeri her zaman zirvedir. Önemli olan şimdi değil, ligin sonunda puan cetvelinin en üstünde yer almaktır. Bunu başaracağız, biliyorum" ifadeleriyle teşekkür etti.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü