Tff Ertuğrul Çalışan'ın Adını Verdi

14-24 Mayıs 2017 tarihleri arasında ilimizde yapılacak olan TFF C antrenör kursu yapılan açılış töreniyle başladı.

SPOR 16.05.2017, 08:39 16.05.2017, 11:05 Ferhat KOÇ
Tff Ertuğrul Çalışan'ın Adını Verdi

Futbol antrenör eksikliğinin giderilmesi ve Türk futboluna yeni antrenörler kazandırmak amacıyla TFF-TÜFAD işbirliğiyle ilimizde düzenlenmesi kararlaştırılan TFF C antrenörlük kursuna çeşitli illerden 30 kursiyer katılıyor. Kurs süresince Futbol federasyonu antrenör eğitmenleri Kazım Hakan Yılmaz ve Ersan Ogan tarafından on gün süreyle teorik ve uygulama derslerden oluşan yoğun bir program uygulanacak. Kurs sonunda başarılı olan antrenör adayları TFF C antrenör belgesi almaya hak kazanacak.

Açılışa yoğun programlarından dolayı Başkan Ertuğrul Çalışkan katılamazken Tüfad yönetim kurulu üyeleri Askf başkanı Celalettin Özcan ve kursiyerler katıldı. Konya TÜFAD başkanı İsmet Karababa açılış konuşmasında şunları kaydetti.

"Futbol tüm Dünyada en çok sevilen, ilgi duyulan, kitleleri peşinden sürükleyen bir olgudur. Antrenörler çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında önemli rol oynar. Bu kursu tamamladığınızda antrenör sıfatını kazanacak ve alacağınız bu eğitimlerle çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayacaksınız, sizlere başarılar diliyorum. Ayrıca Belediye başkanımız Ertuğrul Çalışkan beye ve emeği geçenlere, kursumuza, futbola ve gençliğimize verdiği desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim." dedi.
TFF C antrenör kursu Yunuskent Gençlik Merkezi ve Yunuskent futbol sahasında on gün süreyle devam edecek ve 24 Mayıs da yapılacak kapanış töreniyle sona erecek.





 

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü