“Trabzonspor maçını kazanmamız gerekiyor“

- Kayserispor Kulübü Başkanı Bedir: "Fenerbahçe'den aldığımız 1 puanın anlamı olacaksa üzerine koyacağımız bu 3 puanla olacak"

SPOR 01.11.2017, 16:45
“Trabzonspor maçını kazanmamız gerekiyor“

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Süper Lig'in 11. haftasında cumartesi günü Trabzonspor ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı ekibin, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Bedir, hafta sonu hem taraftar hem de yönetim olarak kardeş kabul ettikleri Trabzonspor'u konuk edeceklerini belirtti.

Bedir, Trabzonspor yönetimine ve taraftarına her türlü kolaylığı sağlayacaklarını ifade ederek, "Diğer kulüplerle de ciddi bir dostluğumuz olmasına rağmen Trabzonspor'la ayrı bir dostluğumuz var. Bu sadece tribünlerde ve yönetimsel anlamda bir dostluk ama sahada her iki takımın da ter akıtacağı, var gücüyle çalışıp puan almaya çalışacağı bir maç olacak." diye konuştu.

İç sahada oynayacakları maçta taraftarın da desteğiyle galibiyet hedeflediklerini aktaran Bedir, "Milli maçlar arasından önce oynayacağımız son maçı galibiyetle bitirir ve puanımıza göre yeni hesaplar yapabiliriz ama bütün bunları konuşmak için henüz erken. Daha maç oynanmadı." ifadelerini kullandı.

- "Mutlaka kazanmamız gereken bir maç"

Ligde kolay maç olmadığını, rakip gözetmeksizin her karşılaşmaya aynı ciddiyetle hazırlandıklarını dile getiren Bedir, şunları kaydetti:

"Ligde şampiyonluk yaşamış bir takım olan Trabzonspor ile oynayacağız. Teknik direktör değişimi yaşadılar. İlk maçlarında da Rıza hoca yönetiminde Galatasaray'a karşı kazandılar. Hocanın adı neymiş, takım kimmiş, başında hangi harf varmış biz onlara bakmıyoruz. Kendi sahamızdaki maçlarda sadece bir beraberliğimiz var. Ona da yol kazası olarak bakıyorum. Bu maç, mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Fenerbahçe'den aldığımız 1 puanın anlamı olacaksa üzerine koyacağımız bu 3 puanla olacak. Eğer buradan 3 puan alamazsak 1 puanın hiç değeri olmaz."

- Antrenman

Sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Marius Sumudica yönetiminde yaptığı idmanla sürdürdü.

Esneme hareketleriyle başlayan antrenmanda, futbolcular sahada kurulan farklı istasyonlarda topla denge çalışması yaptı.

Pas ve şut çalışması ile devam eden idmanda, futbolcuların moralli oldukları görüldü.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:45
Öğle 13:00
İkindi 16:25
Akşam 19:05
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü