Ücretsiz Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 05-18 yaş gurubu çocuk ve gençlerin ücretsiz spor eğitimi alacakları Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

SPOR 11.06.2019, 14:01 11.06.2019, 19:15 Fikriye Koka
Ücretsiz Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

14 Haziran’dan itibaren okulların kapanmasıyla başlayacak yaz tatiliyle birlikte açılacak ücretsiz yaz spor okulları ve engelliler il spor merkezlerinde, Karaman’ın dört bir yanındaki 05-18 yaş aralığındaki binlerce öğrenci yine alanında deneyimli antrenörler eşliğinde spor yapmanın mutluluğunu yaşayacak.

Karaman merkez ve ilçelerde çocukların yaz aylarında sporla iç içe olmalarını sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ilçe müdürlüklerinin organize ettiği Ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda çocuklara atletizm, badminton, basketbol, bilardo, bisiklet, dart, jimnastik, eskrim, futbol, güreş, halk oyunları, halter, hentbol, judo, karate, masa tenisi, okçuluk, taekwondo, tenis, voleybol, wushu-KungFu, bedensel engelliler, görme engelliler, özel sporcular ve yüzme(ücretli) olmak üzere toplam 25 branşta eğitim verilecek.

Her yıl olduğu gibi bu yılda ücretsiz yaz spor okullarına yoğun bir ilgi olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Yaz tatilinin girmesiyle birlikte tüm illerde olduğu gibi ilimizde de Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri ile ilçe müdürlükleri tarafından açılan yaz spor okullarında 5-18 yaş gurubu çocuk ve gençlerimiz ücretsiz bir şekilde spor yapma imkanı buluyor. Çocuk ve gençlerimizin yaz döneminde spora yönlendirilmelerinin fiziksel ve sosyal gelişimlerine de katkı sağlayacak mükemmel bir fırsat. Engelli kardeşlerimiz de dahil olmak üzere farklı branşlarda açılan spor eğitimlerine tüm çocuk ve gençlerimizin kayıt yaptırarak sahalarda yerlerini almalarını istiyoruz. Yaz Spor Okulları kayıtları hakkında ayrıntılı bilgi almak için ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kayıt bürosu gelebilir veya 0 338 213 16 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 5-18 yaş gurubu çocuk ve gençlerimize bu yaz mutlaka spor yapmalısınız diyoruz ve salonlarımıza bekliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü