Konuk Devam Edecek mi?

Karaman Milletvekili ve Pankobirlik Başkanı Recep Konuk, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gitti.

TARIM, ZİRAAT 30.08.2017, 15:18 31.08.2017, 17:03 Ferhat KOÇ
Konuk Devam Edecek mi?
Karaman Milletvekili ve Pankobirlik Başkanı Recep Konuk, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe'de görüştü. Recep Konuk, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Beştepe'deydik. Milletin Adamı, milletin markası ve çiftçinin yatırımlarıyla ilgili hassasiyetini hatırlattı" dedi.
Konuk'un Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından yaptığı bu kısa açıklama Konya'da Kulisleri hareketlendirdi. Bilindiği üzere Recep Konuk, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin seçimlerinde aday olmayacağını açıklamıştı. Konuk'un bu açıklaması, Konya'da çiftçileri ve sevenlerinin tepkisini çekmiş, aday olmayacağını açıklamasından sonra kalabalık bir grup çiftçi Konuk'un geri dönmesi için Konya Şeker'e yürümüşlerdi. Yürüyüşün ardından Konya Şekerde miting havasında bir buluşma gerçekleşmişti. Tepkilere kayıtsız kalamayan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi geçtiğimiz Cumartesi günü yapılması gereken seçimleri Eylül ayına ertelendi.
Bu gelişmelerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Recep Konuk’u Beştepe'ye çağırarak görüşmesi, kulislerde Cumhurbaşkanı’nın Recep Konuk’a Konya Şekerin başında devam etmesi yönünde telkinde bulunduğu konuşuluyor. Recep Konuk'un da görüşme sonrasında sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım, Recep Konuk’a yakın olanları ve Konya Çiftçisini oldukça umutlandırdı.
Kamuoyu ve Çiftçiler Recep Konuk’un Cumhurbaşkanı ile görüşmenin ayrıntıları ile ilgili açıklama yapmasını merakla bekliyor.

 

Yorumlar (1)
Deli 7 yıl önce
Adam yapacağını yapmış neden rahat bırakmıyorsunuz
Ayrıca Pankobirlik kimsenin babasının malı değil ki
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü