Konya milletvekilleri Usta ve Özboyacı gençlerle buluştu

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve Selman Özboyacı gençlerle buluştu.

TÜRKİYE'DEN 02.03.2019, 14:56 02.03.2019, 15:40
Konya milletvekilleri Usta ve Özboyacı gençlerle buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından Kılıçarslan Gençlik Merkezin'de düzenlenen programda konuşan AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Konya'nın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin en genç milletvekiline ile Büyükşehir Belediye Başkanına sahip olduğunu ifade eden Usta, "Konya bu yönüyle gerçekten şanslı. Öğrencilik yılları insan hayatının en keyifli, en verimli olduğu dönemlerdir. Üniversiteyi her alanıyla değerlendirin, üniversiteden donanımlı olarak çıkın." dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı da, Gençlik Meclisi fikrinin en önemli unsurunun fikir olduğunu ifade ederek, "Fikriniz hayata geçme şansına sahip. Çok büyük bir fırsat sizler için. Bu ülkenin her zaman bu ülke için ümmet için ne yapabilirim diye düşünen gençlere ihtiyacı var. Bizler her zaman size destek olacağız. Bu güzel topluluktan nice güzel fikirler projeler ve vatana millete hayırlı işler çıkacaktır." diye konuştu.

Etkinliğe katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise gençlik meclisinin yaptığı çalışmaların hep artan bir grafikle devam ettiğini dile getirdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü