KMÜ'ye Gençlik Ofisi Açılıyor

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ile Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında "Gençlik Ofisi Kültür, Sanat, Spor ve Eğitim İşbirliği Protokolü" imzalandı.

ÜNİVERSİTE 27.12.2019, 10:36 27.12.2019, 11:28 Fikriye Koka
KMÜ'ye Gençlik Ofisi Açılıyor

KMÜ Rektörlük Makamında Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’in imzasıyla yürürlüğe giren protokol kapsamında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesinde Genç Ofis açılacak.

Açılan ofis ile; öğrencilerin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi; bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra gençlerin yükseköğrenimleri sürecinde almış oldukları eğitimle birlikte kişisel kapasitelerine katkı sağlanması amaçlanıyor. Ayrıca Bakanlık tarafından yürütülen Genç Gönüllüler Platformuna (www.gencgonulluler.gov.tr) üniversite öğrenci topluluklarının aktif katılımı öngörülüyor.

Bir yıllığına imzalan protokol, taraflar talep ettiği takdirde her yıl uzatılacak ve hem Üniversite hem de İl Müdürlüğü protokol kapsamındaki faaliyet ve etkinlikler için bünyelerindeki amfi, kültür merkezi, spor tesisleri ve sosyal tesisler gibi alanların kullanımı hususunda gerekli desteği sağlayacak.

İmza töreni, Rektör Akgül ile İl Müdürü Bebek’in gençlerin önemi ve gençlik dinamizmi üzerine bir süre sohbet etmesi ve iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü