Kültürlü Genç, Kültürlü Gelecek

KMÜ İslami İlimler Fakültesi ile İlim ve Medeniyet Öğrenci Topluluğu tarafından Ramazan ayına özel program düzenlendi.

ÜNİVERSİTE 17.05.2019, 13:46 Fikriye Koka
Kültürlü Genç, Kültürlü Gelecek

Programda ilk olarak ‘Kültürlü Genç, Kültürlü Gelecek’ konulu bilgi yarışmasının finali yapıldı. Prof. Dr. Ahmet Önkal’ı anmak amacıyla düzenlenen bilgi yarışmasında ‘Önden Gidenler, Karasal İklim ve Kehf’ takımları finalde yarışırken; Kehf Takımı birinci, Önden Gidenler Takımı ikinci, Karasal İklim Takımı ise üçüncülük elde etti.

Yarışmanın ardından KMÜ İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akgül açılış konuşması yaparak, “Üniversiteler farklı akademik birimlerin birleşiminden oluşur. Bir ülkede veya bir toplumda eğer medeniyet hamlesi yapmak istiyorsak sanat, mabet ve laboratuvarların bir arada yer alması gerekiyor. Düzenlediğimiz bu programın faydalı ve keyifli olmasını temenni ediyorum. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Dekan Akgül’ün açılış konuşmasının ardından sırasıyla Muhammed İslam Akyüz, Kayra Aydemir, Mahmut Sami Kalkan ve Hacı Süleyman Öztürk tarafından Kur’an tilaveti gerçekleştirildi.

Program, Arş. Gör. Beytullah Çetin’in şefliğinde İslami İlimler Fakültesi musiki korosu ve sazendelerinin düzenlediği dinleti ile devam etti.

Plaket ve teşekkür belgesi takdimlerinin ardından program sona erdi

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü