Öğrencilerden iki farklı uçurtma şenliği

KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Öğrenci Topluluğu tarafından Sarıveliler Koçaşlı Köyü ve KMÜ Yerleşkesinde iki farklı uçurtma şenliği düzenlendi.

ÜNİVERSİTE 23.05.2019, 12:11 23.05.2019, 12:30 Fikriye Koka
Öğrencilerden iki farklı uçurtma şenliği

Sarıveliler Koçaşlı Köyü’nde düzenlenen ilk etkinlikte çocuklara uçurtma şenliğinin yanı sıra zumba ve jimnastik gösterileri yapılarak hediyeler verildi. KMÜ yerleşkesinde düzenlenen ikinci etkinlikte ise ‘Kaya Emre Özel Rehabilitasyon Merkezi’ öğrencileri ile birlikte uçurtma şenliği yapıldı.

Uçurtma şenlikleri ile ilgili düşüncelerini paylaşan Doç. Dr. Murat Tekin, ilk etkinliğimizi Sarıveliler merkeze 31 km uzaklıkta olan ve 1.042 metre yükseklikteki Koçaşlı köyümüzde gerçekleştirdik. Bu şenlikte üniversitemizin sınırlarının olmadığını ve en küçük yerleşim birimine kadar ulaşılabildiğini gösterdik. Üniversitemiz yerleşkesinde düzenlediğimiz diğer uçurtma şenliğinde ise farklı yaş grubunda ve farklı kategorilerde yer alan çocuklarımızın güzel yüreklerine dokunmayı amaçladık. Toplumun içinde var olmak için mücadele eden çocuklarımıza her yönü ile destek vermek hepimizin sorumluluğu. Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın minik kalplerine dokunmak ve onları sevindirmek, dünyalarını renklendirmek bizim için en büyük mutluluk. Her iki şenliğimizde de bizlere destek veren başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü